Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę na poli i czy jest opłacalne w av2?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pisałem w poprzednich tematach jestem w trakcie zdobywania truciaka oraz wbijania skilli, bo ledwo zacząłem grę a skille na niskim poziomie (silne na m6).

Mam teraz poli na 8 pkt.

Moje eq(przejściowe dlatego nie wiem czy dam radę):

Broń: Parta +7 2x bon (4% na nieumarłych, 4% na zwierzęta) 0xkd

Zbroja: Zbroja z czarnej stali +4 6xbon (wbudowany, +30 wartość ataku, 6% na miecze, 6% na wiatr, 4% na ogień i jakieś tam nie ważne) 0xkd

Hełm: Maska Strachu +5 0xbon

Buty: Feniksa +4 z bonem +500hp

Bransa: Z nieb. łez +4 0xbon :P

Kolczyki: Ametystowe +4 0xbon :P

Naszyjnik: +500hp

Tarcza: Lwa tarcza +9 1x bon(jakiś słaby)

Wiem, że targedia ale zbieram na dobrego truciaka oraz nastwiam się na ulepszanie stalki możliwie na +9 lecz nim to zrobie muszę skądś zdobywać yang, możliwie jak najszybicej, przed łączeniem serwerów ;p (już taką trutę +6 20+% średnie mógłbym kupować)

Jestem mentalem 75lvl, mam 735 obrony oraz ~750-~800 dmg bez bufa.

HP ~9k

Opłaca mi się szkolić teraz poli na m i iść do atlantydy? czy w ogóle teraz dam radę dosyć szybko je ubijać tak by dobrze na naich zarobić?

Jak tak to na jakie? Diabły czy te lodowe mobki?

A i gdzieś mam schowany tradycyjny hełm +6 z bonem 20% na diably.

Opublikowano

Nie dasz rady, za mało hp. Zainwestuj w hp. Nie opłaca ci sie iść w poli, chyba że tanie ku. Marmury to dodatkowy wydatek. zrób kilka kont 30lvl pod fb

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Widać, że kupiłeś konto. poli na m1 nic nowego nie da, dopiero na P zwiększa czas marmurka. na poli masz za mało pz, + na poli najlepsza jest broń 30/75 z dużymi średnimi.po co Ci stal +9 czy tam truta +9 ? na twoim miejscu zrobiłbym najpierw biżuterie z pz, bo 9k to naprawdę mało.

Opublikowano

Najpierw zalatw sobie eq z hp, potem jakiegos dobrego truciaka, oczywiscie eq pezynajmniej 40-60 na diably i cisniesz

Opublikowano

Nie opłaca się z teraźniejszym dropem w av2

więcej zarobisz na metkach mordu w dt

za mało hp masz żeby na poli zapierdzielać minimum 15k i sporo bloku zeby na poli tam jechać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ok,ok, tak dla wiadomości FakJe, sam wyexpiłem ten lvl, jak to sam nie wiem, cały czas w v2 siedziałem, tylkoopotki dokupowałem i dlatego skille ii eq takie słabe ;p

EDIT:

Ciężko będzie z tym bonami, gdyż ja nie inwestuje PLN na grę, moglibyście tak przy okazji pokierować mnie jakie i z jakimi bonami najlepiej kupować jaką biżuterię?

Np. butki 2kHP najlepije fenki i ulepszać je w dt?

Aaaa i mam 1 bon, gdzie go dodać? do tarczy, bo raczej tarcza to już prawie na zawsze będę ją miał chyba :P

Opublikowano

Zakupi biżu z hp bo masz baaardzo malutko, nawet kosztem tej trutki i stali... Butki nie wiem czy nie lepsze by były kozazki +9 z wbudowanym absem na strzały + 2k hp... Do tarczy wbić nno i blok... No i minimum 40% na diabły...

Opublikowano

Racja - tragedia

jak już chcesz na coś wydać to na coś konkretnego, a nie na 100 rzeczy, nie wszystko naraz. Proponuję jednak kupić najpierw broń, w tym przypadku trute, a potem można myślec o zakupie poli.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...