Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za multikontowość

koralgol1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dostałem bana na gladiatusie za multikonto. Nie wiem dlaczego ponieważ nie grałem z nikim innym tylko czasem zalogowałem się u kolegi a kolega u mnie. Czy za takie logowanie sie u kolego jest ban??

Opublikowano

Kolego to normalne że dostałeś bana za multi skoro logowaliście się;

u ciebie: twoje konto (twoje ip)<>jego konto(twoje ip)

u niego: jego konto (jego ip)<>twoje konto(jego ip)

Czyli logowaliście się z tego samego ip wg nich co traktują jako multi. Wiec pisz do nich

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Ja kiedyś przez 3dni logowałem się u kuzynki (oboje gralśmy). Po powrocie grałem dalej i po tygodniu - ban za multi. Po pisaniu do supportu napisali, że ban jest słuszny bo... jesteśmy w jednym klanie (czy co tam było)!! Od tego czasu nie gram w Gladiatusa...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie możesz się logować na innym komputerze, jeżeli np wyprowadzasz się musisz to złościć do supportu , albo gra ktoś z Tobą na jednym komputerze. Mogą też tego nie wykryć, że się logowałeś z innego IP , ale jak już cię mają to klapa.

Pozdrawiam

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

jeśli logowałeś się czasami u niego, a on u Ciebie to mogłeś dostać bana za multikontowość gdyż jedno IP było przy dwóch kontach, jak i za dzielenie konta gdyż przy jednym koncie były dwa różne IP i mogliście oboje zarobić bana na 20 parę lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...