Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w Minecraft 1.3.1 można klonować itemy? Na multi...

domino5222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na servie mam bug/coś podobnego do błedu, (silnik standard 1.3.1, dedyk) zaraz po odpaleniu serva jest lag przez jakies 10s, jeżeli coś wykopiesz w tym czasie dotajesz ten blok razy dwa lub trzy.

Mój kolega to sprawdzał i na jego domowym servie też działa. Np. zostań w jaskini i poczekaj na serwer, az sie właczy i kop diaxy...

Opublikowano

@Scentic Hehe :D Więc masz słabą maszynkę. :) U mnie to nie działa. :)

To może spróbuj odpalić serwer przy 130 pluginach ( ale nie wiem czy to działa na bukkicie)

Opublikowano

@up pewnie 130 pluginow hehe jak bys mial tyle pluginow to bys mial tak z oranego kompa a na normalnym dedyku za okolo 50-60 zl nieruszyl by caly ram bys zjechal na moj gust masz slaby komp a pluginow na maxa 10-20

Opublikowano

Bugów w bukkicie jest masa, tym bardziej w pluginach.

Dzisiaj usunęli mi cuboida, postawili 200 magma cube'ów i pokradli wartościowe rzeczy. Uważajcie na WorldGuard - w szczególności że nie blokuje on wylewania wody i lawy na terenie cuboida nawet gdy są flagi ustawione.

Opublikowano

Raczej nie

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

jest jeden sposób.budujesz portal i strumień wody "jak wejsdziesz w strumień wepcha cię w portal.

obok strumienia stawiamy craftingtable, wskakujemy do strumienia i klikamy na crafting table przenosimy do niego item"nie zamykamy"

gdy zbliżymy się do portalu gdy praktycznie w nim będziemy klikamy alt+f4.

Item kopjuje się tyle razy ile go tam było.np wsadzilismy 64 diamenty to będziemy miely 64 stacki diamentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...