Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bronek13x

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płacze

LoL ;O

Skąd mogłeś wiedzieć ,że on płakał ;o

A jest ban za "płacze"

aaaaaaaaaaaaaaav.jpg

News :

dioblo2301 = Czojnik

Opublikowano

Obrazy na 3dni.

Może chusteczkę? Koniec już tych płaczy, skoro tak ci się nie podoba to odpoczniesz od forum.

To ze obraza, nie powinienes odwzajemniac uczuc ;) Nawet go nie znasz.

Opublikowano

Obrazy na 3dni.

To ze obraza, nie powinienes odwzajemniac uczuc ;) Nawet go nie znasz.

Racja

aaaaaaaaaaaaaaav.jpg

News :

dioblo2301 = Czojnik

Opublikowano

To forum zeszło już na psy i bronek mimo że analfabeta to pisze prawdę . . Pamiętam jak ktoś mówił że MPC nigdy się nie sprzeda .. a proszę bardzo Kokosz dla reklam za które ma kasę wszystko zrobi , nawet wlepi miliony banów za "działanie na szkodę forum" zaraz mi tu jakieś gimby wyskoczą z tym że z czegoś kasa musi być , ale jeżeli brakuje mu kasy to niech zamknie forum bo to lepsze wyjście niż 150banów na 3h -.-. Pewnie dostanę warna bo dzisiejsze modki są wyuczone pod Kokosza który wszystko załatwia banem/warnem/blokiem postów .. Dodam , że dawniejsi modkowie to było coś . . x070x mimo , że mi wlepiał często warny i miałem do niego o to pretensje to słusznie je dawał i odpisywał na PW .. Napiszcie teraz np do Dasha ni uja wam nie odpisze jeżeli was nie zna. Bo jak to mówią frajerzy pokroju Mostro "randomom się nie odpisuję" heheszki. Szczała. Przynajmniej jeszcze Jeron się nie zmienił i nadal dobrze moderuje ; ].

_

THE DICK Dla Kokoszka ; *

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...