Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ilość osób online / Stary wygląd menu.

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe pojebany moderator dał mi warna ( coming) chyba widać że nie czyta regulaminu i się nie zna ale spoko. tacy są nowi moderatorzy ^_-

a do tego mam pytanie czy by można było przywrócić stary wygląd me nu na zawsze ?? prosił bym o szybką odpowiedz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

hah i tak to mam w dupie jak coś zrobię se nowe konto. kiedyś to było forum a nie teraz niektórzy moderatorzy nadają się do podtarcia tyłka i na tyle niech se warnóją mam to gdzieś naprawdę mnie to nie obchodzi. i tak po co mi to konto tylko do pisania nic więcej kiedyś może i pomagałem trochę w dziale al i tak mam to gdzieś.

up zmień to co napisałeś bo dostaniesz warna od "modka"

edit MrPiotrek122i co popisałeś się coś mi się nie wydaje hahaha

Coming: Może chusteczkę? Koniec już tych płaczy, skoro tak ci się nie podoba to odpoczniesz od forum.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a do tego mam pytanie czy by można było przywrócić stary wygląd me nu na zawsze ?? prosił bym o szybką odpowiedz

Dałoby radę ale musiałbyś zrobić skrypt mniej więcej podobny do tego co zrobił NoobKiller na stare statki .

Opublikowano

coming coming coming jak chcesz chusteczke podaj adres zamieszkania wyślę ci ją wiesz banik i tak ci nie pomoże. niepłacz teraz pokazałeś się z tej głupiej strony więc nie jesteś dobrym moderatorem ten kto ci pozwolił niech się stydzi a do tego ja tylko powiedziałem co myślę o modach takich jak ty tylko nad używają władzy przykro mi ale ale teraz to naprawdę wierzę że jesteś dzieciakiem

Coming: Już się na MK przelogowałeś i przyszykowałeś kolejne płacze, no popatrz jakiś szybki.

Opublikowano

coming dzieciaku nie płacz co myślisz że jesteś fajny to coś ci się pomyliło.

ps@ coming naprawde jesteś nopem pokaż swoją prawdziwą strone ja to robię aby zobaczyć jaki naprawdę jestes a z tego co wynika to dzieciakiem ( mami synkiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...