Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Balmora - prawda o bambusie i caliente

`lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys jeden koles, chwalil mi sie, ze jego brat dostal stalke sura +9 od FuBu bo pogadal z nim troche na TS i pare innych np: sura wp 25lvl czarowane P itd itd

x

Opublikowano

kiedys jeden koles, chwalil mi sie, ze jego brat dostal stalke sura +9 od FuBu bo pogadal z nim troche na TS i pare innych np: sura wp 25lvl czarowane P itd itd

to ja, czekaj ssy znajde.

0417140941.jpg

oddz.jpg

Opublikowano

ta Caliente aka ZuaDziewica, poznałem ją na s18 właśnie pod nickiem ZuaDziewica niezła su.. za przeproszeniem ;> także nie zdziwie się jak kręci wokół Bambusa. a na Balmorze coraz więcej takich przypadków.

Opublikowano

Wszędzie gdzie się pojawi jest tak samo, ale na balmorze to już przechodzi samą siebie D:.

Opublikowano

to ja, czekaj ssy znajde.

0417140941.jpg

oddz.jpg

Człowieku ogarnij się. Był taki temat i zostało wyjaśnione czemu FuBu dał mu stalkę i bryłki. Administratorzy na Balmorze oddają stracone/skradzione itemy dla nie wiedzących. Takich akcji było na prawdę wiele więc darujcie sobie ^^

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Człowieku ogarnij się. Był taki temat i zostało wyjaśnione czemu FuBu dał mu stalkę i bryłki. Administratorzy na Balmorze oddają stracone/skradzione itemy dla nie wiedzących. Takich akcji było na prawdę wiele więc darujcie sobie ^^

nic nie zostalo wyjasnione idioto, to sa moje screeny, nic nie straciłem.

Opublikowano

No Chciałęm włąsnie Grać na Balmorze bo Fajny Hard 10 ku do G a tu Lipa okazuję się , że Administracja daje eq więc podziękuję za Grę musze nadal Szukać.

2aak0sz.jpg
Opublikowano

Rozumiem jak by dała dupy to ok ale tak za darmo rozdawać eq? Panowie bez przesady, też powiem że jestem kobietą i dostanę GM'a.

Opublikowano

nic nie zostalo wyjasnione idioto, to sa moje screeny, nic nie straciłem.

Gimbusie twoje ss?

z brylka jest moje i jest to wyjaśnione...

wiec nie podpisuj sobie czyiś ss

tutaj macie moją rozmowe moge nawet dac z supporu wiec nie podpisuj sobie kogoś ss

vkaj.jpg

tutaj masz support z dedykacja... kretynie

btib.jpg

Jak mnie wkur tacy ludzie ehh co zrobić

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zua dzievica , -diamond , pl

Aliath - Elite

Caliente - Balmora

Zawsze gdzie ona się pojawia , są problemy . Znam ją trochę , jeb*na suk* .

Jej chodzi tylko o eq . Okradała swoje koleżanki na Elite... , poczytajcie sobie forum. (archiwum) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...