Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem dropa sobie wbiłem 35lvl i pytanie:

1.Który lvl najlepszy na metki na sohan(Żeby podropić kd)

2.Co będę musiał zmienić w swoim eq żeby nie padać

1.Fms+9 średnie 31% kd potwora+4, śmierci+3

2.Śmiertelna/Smocza+9 kd+3 (Def i speed)

3.Żelek+9

4.Ebo, srebrna+9

5.Butki: Kozaki+9 lub butki 1.5k hp lub 10% kryt

5.Naszyjnik 1.5k hp

6.Tarcza okrągła+7/8 / bojowa+9 /5kątna+6 nno

[Wiem eq lipa ale nie mam kasy może później jak zarobie to kupie coś innego]

Skile:

Aura m1

Berserk M5

3.Ile mniej więcej wydropie kd w ciągu 8godzin cały czas dropiąc z 2x drop'em? (Wiem, że nie można określić dokładnie ale tak z waszego doświadczenia ile Wam leciało.)

4.Czy taki buff starczy: Błogo m3 (30%) Pomoc M2 (~30%). [Cały czas idzie w górę :D]

Za odpowiedź dam Lajki !

Opublikowano

Nie chce wbijać żadnego 75lvl'a to ma być drop na sohan nie do DT. I nie padam jeszcze skoro mam napisane, że mam 35lvl i pytam jaki lvl najlepszy na metki. Na połowę mi nie odp więc Lajka nie ma na razie.

Opublikowano

na tym lvl zostan na 35 na metkch w m2 bo innego rozwiazania nie ma nie ma sensu bic metkow na sohan gdyz mozesz padac a drop nie bedzie zaciekawy(na lajkach mi nie zalezy :) )

Opublikowano

Ale rozumiesz to, że ja chce iść na sohan ? Nie interesuje mnie żadne m2/DT ! Chce odpowiedź na pytania które zadałem a nie gdzie indzie mam dropic czy cos :)

Opublikowano

to zależy na które metki :) najlepszy lvl to cos ok 60 zeby mieć dobry drop z metkow 55 i 65.

Podciągnij aure.Ja na 65 lvl z metkow 65 wyciągałem 2Kd dziennie .Tak taki buff powinien wystarczyć

Opublikowano

1.53-65 (dropiłem na 71lvl bodziakiem kd+3/4 i ładnie leciało)

2.Po 1. zwiększ lvl

Po 2. eq jest średnie, ja bym zainwestował w riba :>

3. 4

4.Wrzuć na niego itemki +12 inta i będzie pro :D

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Buffek starczy... Na te metki to najlepiej 60-65 lvl... KD to od 1 do 3 może poleci... Eq za wiele zmieniać nie trzeba... Nad aurą popracuj jak najwyższe "eM" Cię stać ;)

Opublikowano

@2UP To że lvl mam zwiększyć to oczywiste :) A czy starczyłby rib+9 sred takie jak fms kd też? Bo może uda mi się wymienić. I czy tylko riba wymienić czy co jeszcze? Co do itemków 12inta to mnie nie stać :D

@UP No aury nie czytam bo droga ;/ Bo zasadzke na innej na P wbijam a więc wydatki są;/

Opublikowano

Takie itemki to mam z intem +6/8.

Tak też chce zrobić lvl to duży problem nie jest a drop po to jest aby na innej postaci wbić skile na P.

Opublikowano

ja z podobnym eq 12 k pz bodziak aura m1 400 defa na 49 vl bez bufa dawalem rade na metkach 55, wbij 52/55 i bedziesz mial najlepszy drop z metkow 55 jak i 65 ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

1. ty grasz bodym to poco ci int lepiej sił

2. jak najwięcej hp

3. buff starczy

4.tak 55-60 te matki 55 sa latwe do ogarnięcia gorzej z tymi 65

Opublikowano
1. ty grasz bodym to poco ci int lepiej sił 2. jak najwięcej hp 3. buff starczy 4.tak 55-60 te matki 55 sa latwe do ogarnięcia gorzej z tymi 65

O int to chodzi dla buffa...

@Top

Jak uda Ci się wymienić na ribka +9 sr 30+ z kd potwora +4 to już będzie dobrze...

Opublikowano

Źle Ci mówią, Ja Tobie napisze jak trzeba:

1. Wbij 60lvl.

2. Na pewno skill aura podnosić, oraz skille na buffku.

3. Tak mniej więcej to po 2kd na godzine.

4. Buff nie straczy tak jak wyżej oraz przydało by Ci się załatwic eq dla szamana z intem.

Źle Ci mówią, Ja Tobie napisze jak trzeba:

1. Wbij 60lvl.

2. Na pewno skill aura podnosić, oraz skille na buffku.

3. Tak mniej więcej to po 2kd na godzine.

4. Buff nie straczy tak jak wyżej oraz przydało by Ci się załatwic eq dla szamana z intem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...