Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupować

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś założyłem konto na US4. Zauważyłem, że większość z was bocąc miesiąc bądź dwa, ma już starąFE. Moje konto na pl1 bocę już dłuuuugii długi czas. Do dziś starej FE nie mam... I tu kieruje pytanie do bardziej zaawansowanych bociarzy... Co mam kupować ile zbierać uri itd.

Rejestrowałem się na comedy czyli mam 6msc premki, 31 mp1 3 BB 10k uri.

10k uri wydałem na generatory napędu.

Więc czekam na rady, w co teraz inwestować i jaką ilość uri :D

Opublikowano

1.Pirania

2.Pirania FS -> dokupić all napędy

3.Spearhead FS

4.I tu jak kto woli , ale jak chcesz mieć starą fe szybko to 31Lf3 31B02 4 lub 5 irków za urke i reszte z handlu.

A potem wiadomo PP Pirackie kluczyki ulepszenia dronow laserkow i osłonek

Opublikowano

Spearhead odpada. Ciska nie wiele wiecej od vegi, a płacisz 15 k więcej + ma mniej o 80.000 hp i na generatory zeby miec full trzeba wydac o 4k wiecej niz na wedze

Opublikowano

ja mam leonka i boce na 1-3(mmo) i dziennie do 40k wyciskam z fs+zlotkiem wiec to zalezy, ale co do spearcheada to jest dobry tylko dla tych co maja full oslon i boco 24/7 wtedy widac efekt inaczej nie wiec polecam vege i leciec na bitki z zlotkiem + seprom/zlotko w oslonki lub leonek z zlotkiem +seprom/zlotko w oslonki.

Zalezy od cb:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...