Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kbot

Hipek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zaloguje was do kbot cc a takze do gry na bocie.. lecą tak potężne ddosy w to gówno.. i póki kumpel nie dogada się z ivanem kbot będzie leżał

a póki co ivan nie chce rozmawiać :)

Opublikowano

Nie zaloguje was do kbot cc a takze do gry na bocie.. lecą tak potężne ddosy w to gówno.. i póki kumpel nie dogada się z ivanem kbot będzie leżał

a póki co ivan nie chce rozmawiać :)

No to powiem Ci, że nie chciał bym być w skórze Twojego kumpla. Ddosy nie są zgodne z Polskim prawem ( i nie tylko ) co znaczy, że Ivan może wytoczyć mu proces a wiadomo co to oznacza :D Ognia sprawie dodaje fakt, że cc jest powiązane z jabberem, czyli twój kumpel laguje też serwery jabbera. Wszyscy również wiemy co to oznacza.
Opublikowano

No to powiem Ci, że nie chciał bym być w skórze Twojego kumpla. Ddosy nie są zgodne z Polskim prawem ( i nie tylko ) co znaczy, że Ivan może wytoczyć mu proces a wiadomo co to oznacza :D Ognia sprawie dodaje fakt, że cc jest powiązane z jabberem, czyli twój kumpel laguje też serwery jabbera. Wszyscy również wiemy co to oznacza.

wszyscy wiemy że jesteś idiotą.. kbot ma osobne serwery bazy danych kolego.. a nie jabber także pozdro i poćwicz a tekst z polskim prawem miażdzy :)

Coming: Blokada postowania na 24h.

Opublikowano

wszyscy wiemy że jesteś idiotą.. kbot ma osobne serwery bazy danych kolego.. a nie jabber także pozdro i poćwicz a tekst z polskim prawem miażdzy :)

Może i ma, może i nie ma ale i tak ddosy nie są zgodne z polskim prawem.
Opublikowano

Hipek. Jeśli serwer stoi w innym państwie to mu mogą nagwizdać. Poza tym jest magiczna chmurka <3.

Btw. Ivan nie wytoczy mu sprawy bo wtedy ivanowi bp wytoczyłoby sprawę.

Jest jak jest a boty nadal są nielegalne.

Opublikowano

Ivan płacze podczas rozmowy na skype także.. panowie.. jutro kbot wróci..

Ojej, bo się przestrasze :( Szkoda tylko, że nic nie wynegocjowaliście, a cc już działa.

@Mr.Hell, chmurka chmurką ale na żądanie policji chmurka udostępni wszystkie dane zakładającego, a proxy to żadna przeszkoda. Istnieje jakaś szansa, że DO się nawet o tym nawet nic nie dowie, z resztą to nie jest żaden hack, tylko bot czyli program, który pomaga w grze, i z założenia nie ma chodzić 24/7 i zbierać bonus boxy, a na to, że niektóre osoby do tego właśnie celu go wykorzystują, Ivan nic nie poradzi i to nie jest już jego sprawa.

Opublikowano

Ojej, bo się przestrasze :( Szkoda tylko, że nic nie wynegocjowaliście, a cc już działa.

@Mr.Hell, chmurka chmurką ale na żądanie policji chmurka udostępni wszystkie dane zakładającego, a proxy to żadna przeszkoda. Istnieje jakaś szansa, że DO się nawet o tym nawet nic nie dowie, z resztą to nie jest żaden hack, tylko bot czyli program, który pomaga w grze, i z założenia nie ma chodzić 24/7 i zbierać bonus boxy, a na to, że niektóre osoby do tego właśnie celu go wykorzystują, Ivan nic nie poradzi i to nie jest już jego sprawa.

radzę przestudiować co do znaczy mieć isp z bieguna i w pełni anonimowy vpn :) ps: ibot leży pozdrawiamy :))

ps wyjebane mam w ten kbot cc :) a już załatwiłem to co chciałem syniu :)

Opublikowano

radzę przestudiować co do znaczy mieć isp z bieguna i w pełni anonimowy vpn :) ps: ibot leży pozdrawiamy :))

ps wyjebane mam w ten kbot cc :) a już załatwiłem to co chciałem syniu :)

Czyli? 24h kbota czy może 1$

@EDIT, tak, dostawca na biegunie, hehe :) Policja zapuka do drzwi (lub iglo) i wszystkie dane mają w 5minut, to samo z vpsem albo vpnem

Opublikowano

Czyli? 24h kbota czy może 1$

@EDIT, tak, dostawca na biegunie, hehe :) Policja zapuka do drzwi (lub iglo) i wszystkie dane mają w 5minut, to samo z vpsem albo vpnem

hahaha twoja wiedza mnie przeraża naprawdę hahahahahahhahahahahh teraz warto dowiedzieć się co to fake isp :) oraz anonimowy vpn :) syneczku ;*

Opublikowano

@up

Witam. Mam pytanie

1) czy łącząc się przez VPN dostawca netu (TP SA) może sprawdzić adres IP serwera, z którym się łączę?

icon_minipost.gif#2 16 Maj 2011 14:03pomogla.gif

Re: anonimowość VPN a dostawca łącza

1) tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...