Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ask i inne gówna

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam taki problem. Ściągam sobie np jakiś zajebisty program i mi podczas instalacji wyskakuje, "Czy chcesz zainstalować pasek Ask.pl" czy inne chujostwo.

Dobra, odznaczam i się nie instaluje, ale pasek wyszukiwania w Mozilli zmienia mi się z Google na Ask czy Babilon, albo inne kurewstwo nieludzkie. Muszę ręcznie to przywracać wpisując about:config, ale te śmieci po Ask czy innym zostają w pamięci przeglądarki. Jak temu zapobiec, żeby wyszukiwarka się nie zmieniała? Te pedały na siłę wciskają swoją gównianą przeglądarkę do mojego paska! ;(

Help ;x

Opublikowano

Twoja nazwa tematu odrazu mnie zachęciła do odpowiedzi . Wejdz w panel sterowania > usun programy > i tam znajdz Ask'a . Ja tez tak mialem i tak moglem odinstalowac ale kolega tez mial ten problem ale nie mial tego w panelu więc zmienił recznie konfiguracje .

?????

Opublikowano

O rzeczywiście miałem ją w programach... Dzięki, ale powiedz mi czy można jakoś zrobić, żeby zablokować instalacje takich gównianych programów? Tak samo jest z tym Babylonem. Chuj człowieka strzela.

Opublikowano

Pedały jedne. Jak mnie to wkurza. Człowiek chce sobie coś zainstalować, wszystko ok, chce coś wyszukać a tu wyskakuje Ask ;( To smutne.

A nie można jakoś zabezpieczyć FireFoxa przed wprowadzaniem zmian w configu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...