Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpieczeństwo komputera .

krychaJDM32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zagrać na serwerze VirtualMT2 . Ale mam taki problem, muszę się upewnić, że nic się nie stanie z komputerem .

Jak widać VirtualMT2 zajmuje Procesor 8x 2,66 Ghz oraz pamięci RAM 48 Gb .

Napiszę wszystko co znalazłem informacje o komputerze Microsoft Windows XP, i chyba to jest to, a więc tak :

Intel? Core2 Duo CPU

E 4500 @ 2.20 GHz

2.21 GHz, 2,00 GB RAM

Więc będę mógł spokojnie grać w tą gre ? Żeby nic się nie zepsuło u komputera .

Chcę się upewnić, ponieważ jak grałem w xenox to karta graficzna się zepsuła i musiałem kupić nową ..

Jak są potrzebne inne informacje to proszę pisać tutaj .

Za pomoc, dostaniecie LIKE .

Proszę o szybką odpowiedź, dziękuję .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Karta Ci się zepsuła to wina zasilacza bo nie dał rady ogarnąć pewno zbyt mocnej karty... ;)

A co do sprzętu to spokojnie powinno się grać...

Opublikowano

Jak widać VirtualMT2 zajmuje Procesor 8x 2,66 Ghz oraz pamięci RAM 48 Gb .

Na takiej maszynie o danych parametrach stoi server Virtual więc to nie ma nic do twojego komputera. Możesz śmiało grać.

wipek.pl

Opublikowano

Hahaha czloowieku po 1 to nie sa wymagania "gry" tylko parametry na ktorych stoi serwer. Na kazdy serwer taki sam komputer tak samo bedzie odzialywal.

Po 2 nie bedziesz gral w Virtual mt2 tylko na virtual mt2 rzygac mi sie chce jak slysze od amatorow na jakim serwie grasz? w pandore, w elite, w diamonda omg

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Hahaha czloowieku po 1 to nie sa wymagania "gry" tylko parametry na ktorych stoi serwer. Na kazdy serwer taki sam komputer tak samo bedzie odzialywal.

Po 2 nie bedziesz gral w Virtual mt2 tylko na virtual mt2 rzygac mi sie chce jak slysze od amatorow na jakim serwie grasz? w pandore, w elite, w diamonda omg

Każdy ma własne problemy, więc czego się czepiasz ? Jesteś po to, żebyś się tutaj pośmiał, którzy jakiś problem mają? To ta strona jest zbyt nie dla Cb, zapraszam na www.komixxy.pl lub inne stronki .

Dziękuję Wam oprócz tego stuupify .

Temat do zamknięcia . ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja za starych czasów na xenoxie grałem na pcecie:

amd 1,66ghz

karta radeon 9600pro

ram 512 :DD

zasiłka 400W

lagi w ujjjj:D ale nic mi nie poleciało więc spokojnie mozesz grac

a to ze ci karta poleciała to mogl byc zwykły przypadek lub tak jak 5razy up wspomniał cos z zasiłką:)

Teraz mam o wiele lepszy sprzęt jbc:DD

Opublikowano

Kolego , to nie wymagania sprzętu tylko maszyna na której stoi ten serwer , na takim sprzęcie , metin ci na pewno pójdzie ( hehe ) . Powodzenia :)

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...