Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TY(NOWOŚĆ)Apokalipsa Zombie

xziolox000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Apokalipsa Zombie

Witam to jest skopiowane więć czytać
:)
.

Czyli zabawa zaplanowana niestety dopiero na wersję 1.4 Minecrafta. Zapowiedziane przez Dinnerbone?a zjawisko będzie polegało na zmasowanym ataku Zombie na ludność wioski. Złapany wieśniak, będzie wchodził w interakcję z napastnikiem, by po chwili ten mógł go zarazić, czyniąc sobie nowego sojusznika. Horda nieumarłych, będzie dążyła do powiększenia swoich szeregów, atakując jak najwięcej wieśniaków ? o ile wpadną im w ich zgniłe łapska.

Warto także wspomnieć, że blok wspomniany w TYM artykule, również zobaczymy w wersji 1.4.

Można więc śmiało twierdzić, że pracę nad kolejnym wydaniem Minecrafta już trwają. Początek zapowiada się obiecująco, trzymajmy kciuki za następne zmiany.

Dziękuję i pozdrawiam was

:).

Opublikowano

Po co wklejasz gotowy artykuł z craftsite.pl? Jak ktoś miał to przeczytać, przeczytałby tam 5 dni temu...

Opublikowano
Po co wklejasz gotowy artykuł z craftsite.pl? Jak ktoś miał to przeczytać, przeczytałby tam 5 dni temu...

Może tak . Ale inni nie wydzieli może o tym . Dlatego dałem ten post aby inni o tym przeczytali ...

@EDIK

Jak by co potrzebuje kogoś ktury umie robić sygnature i avatara. Proszę pisać na PW :)

Opublikowano

mogłeś podać źródło albo napisać że artykuł nie jest twój tylko Gorzałt

EthanaEU2.png

CZAS NA ZMIANĘ Z - NA + LICZĘ NA WASZE WSPARCIE.
PAJACYK.PL- wejdź i kliknij :)

Opublikowano

Np. Taki ja nie wiedziałem, bo nie odwiedzam craftsite.pl. Dlatego dziękuje za to i leci like. Nie rzucać sięt tak na niego. Chciał dobrze.

Opublikowano
mogłeś podać źródło albo napisać że artykuł nie jest twój tylko KodekPL

Przepraszam. Na nastempny raz zrobie tak jak powiedziałeś :)

Opublikowano
Np. Taki ja nie wiedziałem, bo nie odwiedzam craftsite.pl. Dlatego dziękuje za to i leci like. Nie rzucać sięt tak na niego. Chciał dobrze.

Dziękuję :)

@EDIK

Jak by co potrzebuje kogoś ktury umie robić sygnature i avatara. Proszę pisać na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...