Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Putanie]Balmora vs Draenor vs Ravia

SoftUser.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Powiedzcie mi na jakim serverze lepiej grac Balmora lub Draenor a może Ravia jaki server będzie bardziej stabilniejszy na przyszłości a na jakim konta więcej warte prosze wypowiadać się.

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Wydaje mi się, że najbardziej stabilniejszy będzie Balmora.

Co jakiś czas słyszę, że draenor / ravia mają problemy, bo ktoś opłacił ddos etc. ale coraz rzadziej już.

Na Balmorze można się łatwo dorobić, z resztą spójrz na allegro.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Na Balmorze jest dość ok , gra dużo ludzi... lecz jak na harda jest za łatwo, więc jak szukasz prawdziwego harda to odpada. W dodatku każdy bojowca w IS'ie kupuje.

Ravia , grałem ale to dawno... i mało ludzi było , nie wiem jak jest teraz więc Ci dużo nie powiem.

Draenor , nie grałem, więc się nie wypowiem.

Lord Zibi

Opublikowano

na Draenorze jest najwięcej dodatków i dobrze się trzyma serwer, co do Teamu to nie znam, ale wiem, że starają się.

PS: złe subforum (do: Serwery Prywatne)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Troszeczkę mało wiecie.

Balmora - w teamie jedynie ma bambuska, tylko on tam ogarnia, dlatego ten serwer tyle trzyma, natomiast da radę na niego puścić ddosa.

Ravia - Weles, ogarnięty typek, ale nie do stopnia bambuska, da radę puścić ddosa, łatwiej niż na balmora.

Draenor - najstabilniejszy serwer dotychczas, nie da rady go ruszyć prawie, nie wiem co oni mają za maszynę, ale po prostu po wysłaniu nawet największego ddosa maszyna podnosi się w 5 - 10 min.

Podsumowując, graj na draneorze, bo balmora ściąga kase tylko z ludzi.

Opublikowano

Troszeczkę mało wiecie.

Balmora - w teamie jedynie ma bambuska, tylko on tam ogarnia, dlatego ten serwer tyle trzyma, natomiast da radę na niego puścić ddosa.

Ravia - Weles, ogarnięty typek, ale nie do stopnia bambuska, da radę puścić ddosa, łatwiej niż na balmora.

Draenor - najstabilniejszy serwer dotychczas, nie da rady go ruszyć prawie, nie wiem co oni mają za maszynę, ale po prostu po wysłaniu nawet największego ddosa maszyna podnosi się w 5 - 10 min.

Podsumowując, graj na draneorze, bo balmora ściąga kase tylko z ludzi.

jak każdy w tych czasach serw. :) Tylko o siano chodzi.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Balmora - Fubu dający eq kolegom, daje bossy w m1 dla zabawy. Ogólnie jeśli twój kolega to FuBu i masz troche kasy to 75lvl+ w tydzień.

Ravia - Bardzo dobry serwer, nie słyszałem o przypadkach Eq z navi, czy od GM'a. Expd o 35 trudny, potem lajcik. Niedługo nowy wielki update.

Draenor - Serwer nudzi się po paru dniach, na początku serwera było pełno ddosów, wiele graczy odeszło na inne.

Więc polecam Ravie. Na pewno zadowoli Cię gra na tym serwerze. :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Balmora - Fubu dający eq kolegom, daje bossy w m1 dla zabawy. Ogólnie jeśli twój kolega to FuBu i masz troche kasy to 75lvl+ w tydzień.

Ravia - Bardzo dobry serwer, nie słyszałem o przypadkach Eq z navi, czy od GM'a. Expd o 35 trudny, potem lajcik. Niedługo nowy wielki update.

Draenor - Serwer nudzi się po paru dniach, na początku serwera było pełno ddosów, wiele graczy odeszło na inne.

Więc polecam Ravie. Na pewno zadowoli Cię gra na tym serwerze. :)

75 da rade wbić w 2dni bez zadnych udogodnień, fubu nie zzsyła żadnych bossów w m1, czasami Kostuche dla każdego królestwa.

Opublikowano

Nie sądzę, że bez jakiego kolwiek EQ na start, zaczynając od początku dało by się wbić 75lvl... A jeśli nawet, to co ze skillami?

Nie broń tak fubu, na forum było pełno dowodów, że sprzedaje EQ za kase i respi bossy dla znajomych. -.-

1356746888-U334301.png

Opublikowano

G00d ale glupoty...

Look this raptor kochaniutki :*.

To zobaczysz co to ddos, a nie przyslowiowe ataki, niby draenor stabilny?

To ja jestem swiety, to jest ok. 5-u minut z raptora i serwer sam sie nie podniesie bez pomocy, serwery raptora (glowne, nie liczac podlegajacych)

Gadaj wiecej glupot to ludzi w chu** bedziesz cisnal, a takie glupoty to do kolegow a nie ploteczki ;x...

Achtung Achtung dobrze mowisz, a te yang wystawione na allegro to myslicie ze kto to?

Kto by tam mial dzien w dzien po powiedzmy 300kkk?

To nie mozliwe kochani...

Opublikowano

Co do Fubu to dowodów jest pełno racja

@wszyscy sorka, że pisze putanie ale ktos nie umie edytować postów

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...