Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] kbot

kaaramba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiś czas temu kupiłem kbota bez gg od costallo ( kbot.com )

powiedział , żebym podał mu id i on już przydzieli licencję tak też się stało

kazał mi później ściągnąć ibota , bo z kbotem są jakieś tam problemy , więc zrobiłem to no i latałem 1-2 dni na ibocie dzisiaj pisało , że licencja wygasła , więc uznałem , że teraz powinienem włączyć kbota , tak zrobiłem , ale przy checking license nic się nie pojawia i co mam teraz robić ? ładuje się to już długo i nic , costello nie ma na gg , więc pisze tu , co radzicie ?

Opublikowano

chodzi cie o coś takiego co się nazywa : kbot CCv6.40 for Kbot v6.40 and kerkava v6.40 ?

bo w tym na górze pisze CN : Offline tylko , że nie wiem jak to zmienić

Opublikowano

Jeśli miał podać ID zrobił Cię w chuja, tak wiem 5% +, ale musiałem to napisać, i dostałeś licencję na ibocie, lub latałeś na trialu 24h bo na ibota potrzebne id konta nie CN.

A jeśli jesteś zalogowany do Kbot CC, , po 1 nowa wersja 6.41 to pobierz, po 2, zobacz czy w customerach masz napisane swoje id konta i zobacz jaka masz licencję.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

kamieniarz sam się zastanawiałem że o ID się pytał i na nie "niby" przydzielił.

I przydzielił w kilka chwil? Hmm... Czyli wygląda na to, że cie oszukał

Opublikowano

Mogłeś kupić u kogoś innego... W dodatku ciekawe jak on przydziela licencję bezpośrednio na ID skoro nawet cie nie pytał o CN...

kamieniarz sam się zastanawiałem że o ID się pytał i na nie "niby" przydzielił.

Że tak się wtrącę - nie wiem jak ten costello sprzedaje, ale jak kupowałem u ivana to właśnie prosił mnie o ID konta, a nie o CN.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Że tak się wtrącę - nie wiem jak ten costello sprzedaje, ale jak kupowałem u ivana to właśnie prosił mnie o ID konta, a nie o CN.

teraz już sam nie wiem , czy mnie oszukał , czy zrobił coś w tym stylu jak napisał up

Opublikowano

zawsze gdy kupowalem kbota z gg czy bez gg to zawsze prosił mnie o nr CNa a nie o id wiec Coming nie wiem jak ci przydzielił na id,jeśli kamieniarz sprzedaje licki to duzo wie o przydzielaniu licek i na co je mozna przydzielać.

Opublikowano

a może jest to wina tych ataków ? i dlatego coś takiego masz , a co do tego czy cie oszukał to nie wiem bo ten ibot jest podejrzany , napisz na jego stronce o problemie i zobaczysz co odpowie , jak nic to wiesz co to będzie znaczyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...