Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie - Spam

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wyjaśnijcie mi proszę jakim cudem tu --> http://www.mpcforum.pl/topic/671958-dlspeedhack/page__p__4982875#entry4982875 na samym dole mój post został oznaczony przez jednego z Moderatorów jako spam?? wypowiedziałem swoje zdanie na temat hacków i tyle. To jest spam?! nie rozumiem ...

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Post nic nie wnosi do tematu, ostrzeżenie słuszne. Forum jest o tematyce cheatów, więc nie wiem o co chodzi. Zastanów się zanim napiszesz posta ;).

Opublikowano

Uwierz mi, ciężko znaleźć takiej gry do której nie było by cheatów. Wraz z czasem pojawią się tak jak w LoLu, sam się zastanów jaki jest sens w tym poście.

Opublikowano

Chciałem wyrazić swoją ironię nt. cheaterów , dalej jestem przekonany że to nie spam ... ale nie będę się kłócił bo na pewno Moderatorzy mają większe doświadczenie ode mnie i może jestem jeszcze za mały żeby zrozumieć słowo "spam" no cóż można zamknąć jeśli naprawdę nie mam poparcia od nikogo

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

W sprawie cheata do Smite nic, ale wniosłem to że ktoś mógłby wkońcu zrobić cheata do Mario i Smite bo wkońcu która nie ma cheatów ...

Ale post nie na ten temat.

To wbijasz do byle jakiego tematu i piszesz że krowa znosi mleko

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

W sprawie cheata do Smite nic, ale wniosłem to że ktoś mógłby wkońcu zrobić cheata do Mario i Smite bo wkońcu która nie ma cheatów ...

Ziom, nie pogrązaj sie. Nawet ja sadze, że to spam :X

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

spam, powiedz co wniosłeś do tematu ? ;o, w temacie nie było pytania co sądzicie o hackach, do czego hacki chcecie?, nie bądz śmieszny..

Gość Paweł_cs.
Opublikowano

Słuszne, a jak by nie było słuszne to i tak byś dostał warna xD

Opublikowano

no pewnie, że spam, nie dziwię się, że dostałeś te 5%. Do spamu należą posty tego typu czyli (Ciekawe co.../Co oni nie wymyślą/Ciekawe co jutro wymyślą itp itd.)

Rozumiem jakbym napisał pod tematem "sprzedam opla" , ale napisałem coś sensowniejszego

To nie było nic sensownego, ani na temat. Nie kłóć się z moderatorami, bo wyjdziesz na tym gorzej, zresztą każdy pisze, że to jest Spam, więc po co zaprzeczasz?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...