Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Silver premium

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem , że znowu są premki , ale czy są silver? Na stronie nexona widziałem tylko Gold . Być może się myle , jeżeli tak jest proszę o link do silvera

1361453243-U739101.png

Opublikowano

sa tylko do kupienia goldy ew. w grze mozna jeszcze zobaczyć gości z srebną i brązową premą zza czasów G1

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP tanie?? chyba żartujesz 5 dych za premke? jak na allegro za czasów g1 była ona za 35 zł a silver 25zł bronze 15 więc to raczej nei jest taniocha...

Opublikowano

@up z tego co pamiętam za czasów g1 premka gold nigdy nie kosztowała 35 zł . Mniej więcej też te 38-50 zł. Bronze na 100 % 20 zł , a silver 30 zł . Czy są już jakies informacje o nowych premkach? Słyszałem , że może dodadzą platinum . Będzie to lepsza czy gorsza premka od golda?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up a skąd te informacje. ? Skoro tyle już wiesz o premium , które pojawi się w przyszłości powiedz kiedy mniejwięcej zostanie wprowadzone i ile będzie kosztować

1361453243-U739101.png

Opublikowano

85 zl ? co ty jak teraz gold kosztuje 40 zl platinum jak by dali to by bylo 55zl max 60 zl

Opublikowano

Nie widzę sensu zamykać temat . Gdy pojawi się przecież ta premka , nasze dyskusje mogą być kontynuowane .

@edit proszę zmienić nazwę na - Dyskusje na temat premium platinum

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...