Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będzie jakiś patch od Ymir Entertainment

Avalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdzieś słyszałem że w najbliższym czasie ma wyjść jakiś wielki patch od YMIR. Jeśli takowy patch wyjdzie to co on będzie wprowadzał??

Opublikowano

Krążą już mapki, są nowe moby, stroje z okazji olimpiady, pasek z "vitality system" i różne inne pierdoły, wystarczy poszperać w sieci :P

Opublikowano

Nie chodzi mi o łączenie serwerów. Gdzieś słyszałem że ma byś jakiś patch , który wprowadza sporo nowośći . O ile dobrze słyszałem to v3 . Choć mogły to być zwykłe plotki :D

Opublikowano

Buahahaha.

metin2.co.kr/event/update/main.htm (Link co podał Nico Belic)

Widzicie? Jak na tej koreańskiej stronce klikniecie w ten 5 zbiór "krzaczków" po lewej to masz takiego samego bossa i taką samą komnatę jak na privie DragonMT2. Powoli mam wrażenie, że globale kopiują od privków tylko to troche ulepszają, gdyż jak coś się pojawi na globalu to już dawno to jest gdzieś na privku. Heh, już nie wiem czemu wierzyć.

Opublikowano

globale od privów kupują? Stuknij się w głowę tak naprawde (:

Nawet jak skopiuje to maja do tego prawo bo Dragon itp robia te rzeczy na ich plikach więc w pewnym sensie jest to dorobek PL.

nanicz.png

Opublikowano

Będzie tylko v3? Nic więcej? Będą jakieś nowe itemy albo coś zmienione w większym stopniu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...