Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólna gra : Solar zarzyj i przeczytaj :)

sese

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Poszukuje osoby do wspólnej gry na serwerze Solar.

Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie pomysł ,aby stworzyć paczke 1-10 osób z maxymalnym lvl'em 55.Dlaczego? Już odpowiadam.

-Wg mnie nudny jest wyścig szczurów w zdobywaniu lvlu -> więcej i więcej

Na wyższych lvlach zaczyna się monotonia tzn : exp w v2 / dt /exp w v2 / dt -> popalone itemki > dropek zarobić na nowe które częstwo się spala od nowa > potem grota znowu exp zero przyjemności z gry. Eq które się zrobi zaraz trzeba wymieniać na lepsze .

A co daje nam pozostanie na max 55 lvlu ?

-Moja wizja wygląda w ten sposób : 55 lvl max all eq na ten lvl +9 5 bonów x3 P

I tu nasza gra się nie kończy , bo sporo czasu zajmie nam stworzenie owego ekwipunku.

Dodatkowo możliwe są wypady na metki las/red las /pustynia / dt <do metk diabła >/sohan, gdzie przy dobrym eq można jechać je solo <mowa o 85 /90 > lub we dwójkę .

Bossy - 2 sprawa : królowa pająków , lisek , ognisty król -> na lvlu 50-55 spokojnie można je jechać miec drop i zarobek.

Pvp : Każdy lubi wygrywać nieprawdaż ? Tu przytocze swoją postać z s7 ; na 50 lvlu z dobrym eq dawałem rade osobom 70 -75 , a nie miałem wymażonych skili g/p

Wchodzą w to jeszcze ciekawe wojenki:)

Z czasem jak już będzie porządne eq , złożyć się można na ziemie , nadropic materiałow i postawic kowala i alchemika..

Owe powiedzmy "ogloszenie" kieruje do osób które są wstanie powięcać czas na gre jak i też na is-a <nie bede mówił ile bo każdy bedzie wydawać ile mu sie bedzie podobać , ale żeby chociaż mieć na rekawice .. >

Ja osobiście zacząłem wczoraj na Solarze , jade prawie full is mam juz 38 lvl .

Wymagam w sumie tylko skypa <na mniej osób , potem mam nadzieje jak przybyje przeniesiemy sie na ts/vt> sprawny mikrofon , wiem mnie nie obchodzi byle po mutacji.

Noi oczywiście doświadczenie w metinie i najważniejsze Jinno

Oczywiście wspólna gra znaczy pomoc..

Jeżeli pomysł się komuś podoba i chciał by dołączyć proszę o kontakt gg 2654033 skype : miecio934.

Co do lvlu ->

możemy zacząć nawet od 1 lvlu , zawsze jakoś pomoge, lecz jeżeli ktoś ma wiekszy >55

też fajnie

No to chyba wszystko^ ^ Się rozpisałem.. hoho Jeżeli czegoś zapomniałem to edytuje , jak są orty to przepraszam.

PS.

Do modów : Temat założe w 3 działach zeby był odwiedzany , proszę o wyrozumiałość ,przepraszam i dziękuję ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...