Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help :) nie mogę znależć dla siebie anime

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Ludziska otóż mam problem ze znalezieniem dla siebie anime ;/

co teraz oglądam:

-One Piece

-Fairy Tail

-Sword art Online

-Kingdom

-Naruto

i te anime są zaiste zajebiste ale problem ze wychodzą co tydzień ;/ co oglądałem i przypadło mi do gustu

-Dragon Ball wszystkie Serie oraz Movie

-Bleach

-Nurarihyon ( nie wiem czy dobrze napisałem) :D

-Sengoku Basara

-Soul Eater

-Devil May Cry

-Yu-Gi-Oh

Szukam Anime gdzie jest nie iwem władza super moce gdzie jest grupa przyjaciół i onni walczą z jakimś potęznym wrogiem Sengoku Basara bardzo mi się spodobał ale już nie ma takeigo podobnego anime jak sengoku basara ;/ proszę o pomoc w znalezieniu anime szukam takiego co mnie wciągnie ;/ coś podobnego co wymieniłem z góry dzięki :)

Gatunki

Tematyka

Opublikowano

Fullmetal Alchemist i Fullmetal Alchemist Brotherhood

Nurarihyon No Mago i Nurarihyon No Mago: Sennen Makyou

Black Blood Brothers

Sunabouzu

Kore wa zombie desu ka i Kore wa zombie desu ka of the dead

Highschool Of The Dead

Highschool DxD

Hunter x Hunter 2011

Brave 10

Persona 4 The Animation

Campione

Full Metal Panic

Jeśli chcesz, mogę dodać jeszcze kilka tytułów. Z wymienionych wyżej najberdziej polecam, Fullmetal Alchema, Higshool of the dead, Hunter'a i Nurarihyon'a. Część z podanych wyżej anime to w części romansy, ale jest akcja i jest na czym zawiesić oko (.)(.) :D

7m9a.png

Opublikowano

-Fullmetal Alchemist i Fullmetal Alchemist Brotherhood - Oglądąłem obydwie serie :) bardzo mi się podobało :) 9/10

-Nurarihyon No Mago i Nurarihyon No Mago: Sennen Makyou - też ;) 9/10

-Black Blood Brothers - równiez oglądałem ale coś słabo mi podeszło ocena moja 6/10

-Sunabouzu - z chęcią zobacze ;)

-Kore wa zombie desu ka i Kore wa zombie desu ka of the dead - zobaczę :)

-Highschool Of The Dead - Oglądąłem :) 8/10

-Highschool DxD - Zobaczę ;)

-Hunter x Hunter 2011 zobaczę :)

-Brave 10 - oglądąłem 9.5/10

-Persona 4 The Animation - zobaczę :D

-Campione - Zobaczę

-Full Metal Panic - Zobaczę ;)

Wielkie dzięki łap Lajka ;)

Opublikowano

Hellsing i Hellsing OVA.

Deadman Wonderland.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Z tytułów, które nie zostały podane polecam Isekai no Seikishi Monogatari a także sekierei + kontynuacja ;)

Highschool D x D - jeżeli nie oglądałeś, tytuł obowiązkowy :P

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dzięki :D za Death Note 2 odcinki zalukałem i podoba mi się ;D

jak lubisz ecchi to polecam high school dxd - epic ecchi

oraz kiss x sis ale to już trochę mocniejsze , ogólnie od lat 16 :D

spokojnie jest fabuła i miło się ogląda , ja ostatnio gustuje w ecchi także polecam może też cię wciągnie

NJxbd4x.png

Opublikowano

ile wy macie lat ,że lubicie te gówniane japońskie bajeczki,które wyżerają szare komórki?

widać że jesteś zwykłem prostakiem jeśli podważasz czyjeś gusta samemu nie mając o tym pojęcia

tak samo mogę powiedzieć o tobie że masz chujowe gusta mimo że pojęcia o nich nie mam

jeśli chodzi o wiek to chyba u ciebie jest coś opóźnione jeśli tak się zachowujesz , bo duża część osób oglądających anime to już dorośli ludzie

ale wiadomo że lepiej stać pod sklepem ze szlugiem i rozmawiać jakie to wszystko jest dziecinne

@ topic :

B Gata H Kei

fairy tail

nazo no kanjo x

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak narkotyki mi nie podchodzą i nie radzę komuś ich zażywać,to przez to że to podważam ma mnie skreślić z inteligencji? ale te anime co oglądacie jest szkodliwe ,(tylko trochę mniej od używek,dzieciaki nawet te starsze myślą że mają 2 życia i się zabijają) a 5 % moderator se w dupe wsadź, bo opinie wyrazić mogę i przy okazji ratując kogoś przed truciem się tym badziewiem.

Opublikowano

Jak narkotyki mi nie podchodzą i nie radzę komuś ich zażywać,to przez to że to podważam ma mnie skreślić z inteligencji? ale te anime co oglądacie jest szkodliwe ,(tylko trochę mniej od używek,dzieciaki nawet te starsze myślą że mają 2 życia i się zabijają) a 5 % moderator se w dupe wsadź, bo opinie wyrazić mogę i przy okazji ratując kogoś przed truciem się tym badziewiem.

Porównujesz narkotyki do japońskiej animacji od której nikomu nic się nie stało , masz prawo wyrażać swoją opinie o ile będzie ona kulturalna w stosunku do innych bo to co robisz teraz to coś w stylu wbiegnięcie do kościoła i krzyczenie niech żyje szatan , bo ja mam prawo wyrażać swoją opinie ....

też przegiąłem teraz ale przemyśl to , jak coś ci się nie podoba to nie mieszaj się do tego zostaw to a jak już bardzo chcesz wyrazić swoją opinie to w kulturalny sposób i podając słuszne argumenty . Ratować to trzeba ciebie bo widzę że typowy bunt nastolatka " ja mam na wszystko wyjebane " jakieś 2-3 lata temu też tak miałem ....

@ topic : właśnie kończę oglądać anime Sekirei także polecam bo jest boskie :D

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...