Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam małe pytanie ...

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ... mam takie pytanie bo kolega mi wczoraj powiedzial że można gift Code (do MC) zdobyc wyslajac link do 50osob czy tam mniej . Więc wie ktos moze co to za oferta ? Bo wczoraj za bardzo mnie to nie interesowalo bo czasu nie mialem . Jezeli ktos wie to niech napisze posta albo na pv .

?????

Opublikowano

Wszystkie strony tego typu (za klikanie masz free mc) to scamy. Żadna z nich nie działa.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

To są jak najbardziej FAKE.

Tak jeszcze jest tam "wyślij SMS o treści ... pod numer ... jednie 23,99 zł a dostaniesz oryginalną grę Minecraft",

W takie coś również radziłbym nie wierzyć, tak więc wszystko takie strony typu zaproś 50 znajomych, to FAKE.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Wysyłasz reflinki, które muszą mieć kilkaset odsłon lub rejestracji i potem bierzesz udział w losowaniu jakiejś gry. Nie ma szans na zdobycie giftcode. Pamiętaj, jeśli wkleisz na mpcforum reflink - ban na 7 dni.

Opublikowano

Jest jedna oferta [ na poważnie ] że gdy wyślesz link do 50 osób i podadzą swojego maila to po 50 odsłonach dostaniesz gift code'a. Nabiłem sobie 3 cod'y :D Było to tydzień temu, nie pamiętam już linku :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...