Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]COD MW3 Dedicated Server.

NoLimited

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj zakupiłem sobie steama wraz z grą MAFIA 2

I przy okazji pobrałem sobie Cod'a mw3 wszystko pięknie, gra waży 13,9 GB, ale kiedy odpalam to pokazuje się okienko Call of Duty Modern Warfare 3 : Dedicated Server...

I ładuje się coś napiszę co:

version 1.9.433

Connecting to online services.....

Connected to online services.

Executing server config "server.cfg"

I dalej nic-,- Pomocy, bo już mi ręce opadają....(aktualizacje nie pomogły....Reinstal też..

Opublikowano

lol to jest jak chcesz postawic wlasny serwer dedykowany, jak chcesz pograć na dedykach w mw3 to wchodzisz w normalny multiplayer, potem -> opcje -> serwery -> zaznaczasz tak -> i potem w menu masz SERWERY, klikasz to, wybierasz jakis serwer i grasz

adblockb.png
Opublikowano

zrozum ja wogóle nie mogę odpalić coda..-,- klikam w steam Widok-------->narzędzia------->Call Of Duty Modern Warfare 3 :dedicated server ppm zagraj i wywala okienko dedicated server i pokazuje się tylko to...:

version 1.9.433

Connecting to online services....

Connected to online services.

Executing server config "server.cfg"

i można tak czekać do usranej śmierci.... pomoże mi ktoś to naprawić?

Opublikowano

zrozum ja wogóle nie mogę odpalić coda..-,- klikam w steam Widok-------->narzędzia------->Call Of Duty Modern Warfare 3 :dedicated server ppm zagraj i wywala okienko dedicated server

Jesteś chyba ułomnym człowiekiem... Nie steam widok narzędzia tylko: Zainstalowane (ewentualnie: wszystkie gry) > Call of Duty Modern Warfare 3

76561198063680646.png
Opublikowano

@top

Dobrze ale ty ściągnąłeś cod mw3 dedicted serwer CZY cod mw3 sp & mp , bo musisz uruchomić grę - cod mw3 sp/mp a nie cod mw3 dedicted serwer gdyż to program to postawienia serwera , nie zagrania w grę

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ok już szybciej sam się uporałem z tym i zauważyłem, że darmowe weekendy na pobieranie coda to ściema.

z góry dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...