Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Kilka pytań

udajm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem dark orbit i mam kilka pytań otóż jaki jest maxymalny lvl

jaki jest najlepszy statek za kredyty

jak szybko zarobic urinium

Opublikowano

Witam jestem nowym graczem dark orbit i mam kilka pytań otóż jaki jest maxymalny lvl, ma chyba koles 24 nie jestem pewny ale chyba max to 25...

jaki jest najlepszy statek za kredyty goliath, mozna wygrac licytujac za kredyty na handlu... jesli nie przez handel to bigboy pewien nie jestem.

jak szybko zarobic urinium , bocac lub bijac kubiki darmowy to boxybot, strona: <zbiera same skrzyneczki> nie bije alienow .

boxybot.net

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

lap like

a skąd miec tyle kredytów na ulepszanie laserów i jakie sa najlepsze za kredyty

a na jakiej mapie sa te kubki

mam kupic niewidzialnosc i z nia latac?

Opublikowano

Stwórz sobie konto przez darkorbit.pl/comedy

Dostajesz dzięki temu BB, 8 flaxów, 31 MP1, 9k x2 więc start obfity :)

Juz dawno na comedy usuneli tak duzy pakiet itemow na start, teraz dostajemy : BB, MP1 10, 3k x2, flax x3.

Wejdz w Sklep -> dodatki i poszukaj niewidzialnosci, niewidac cie do czasu az strzelisz.

Tutaj przydatne tematy :

Spis roznych przydatnych tematow - http://www.mpcforum.pl/topic/481964-inne-spis-wszystkich-przydatnych-tematow/
Zarobek kredytow na start - http://www.mpcforum.pl/topic/690396-tut-dobry-zarobek-na-start/

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Dziwne, ja zrobiłem na comedy i mam 8 flaków, 31 mp1 3 BB 6msc premium... Myślę, że to ile się dostaje zależy od serwera (założyłem na us4)

Opublikowano

Też Us4 wczoraj zakłdadałem, i jest 8 flaków. Masz Polskie IP?

@Topic. Używaj boxybota, poczytaj dział tutoriale :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...