Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla jednej osoby. (tzn. dla mnie)

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w.

Chcę założyć sobie serwer dla mnie, offline żeby się pobawić. :P

W każdym razie, wiem jak zrobić taki serwer ale nie wiem czy dam radę go pociągnąć na moim kompie, nie próbuje bo nie chcę rozczarowań, jeśli mi pomożecie to będe bardzo wdzięczny i dam plusika.

Specyfikacje mojego kompa (te istotne):

RAM: 1GB

Procek: AMD Sempron Processor 2500+, 1.41GHz.

No i przy okazji, czy na moim nowym kompie który już nadchodzi pociągne serwer dla kilkunastu osób?

RAM: 4 - 8GB (zastanawiam się. : ) )

Procesor: 3,4GHz (nie mam teraz przed sobą nazwy, ale coś z Intela, z możliwością podkręcenia)

i5.

7 - 8 MB/s internet, Netia

Jeśli chcesz odp. na pytanie dot. serwera dla jednej osoby napisz 1. i pisz odp, np.

1. Raczej tak.

Jeśli chcesz odp. na pytanie dot. serwera dla kilkunastu osób napisz 2. i pisz odp, j/w.

Pozdrawiam, BlueMan. :D

Opublikowano

1. martwilbym sie o ram, jakbys dolozyl 512-1gb to by bylo git jak dla jednej osoby..

2. mysle, ze okolo 10 osob bys udzwignal z 4gb ram,( jak z 8gb to nie wiem, ja mam tylko 4)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...