Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WarBot

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma WarBot'a

no ale jest power level bot :)

może Ci się przyda :D

http://www.mpcforum.pl/topic/689081-undetected02-08-2012exodus-superzombiekillbotsuperkillbotsuperpowerlevelbot-publichacksvery-faster/

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahaha

łooo;ddd

Prawie się zesrał.m ze śmiechu pochwal sie tacie , że korzystasz z nielegalnego oprogramowania na pewno będzie z Ciebie dumny i kupi Ci drugi

xdd

sry za spam;)

@edit

"muj" Bardzo piszesz ładnie poproś tatę o słownik:) lepiej na tym wyjdziesz;d

sry za spam;d

//warn

Opublikowano

KUrwa ban ban ban musze dzialac na awaryjnym a komp kosztowal 8 tys imuj tata jest z polici więc radze żebyś powiedział mi jak to wylączyć

Sqs

/spam

Kogo to obchodzi i dobrze ci tak mogłeś nie czitować...

Opublikowano

KUrwa ban ban ban musze dzialac na awaryjnym a komp kosztowal 8 tys imuj tata jest z polici więc radze żebyś powiedział mi jak to wylączyć

Sqs

/spam

HaHaHa to jakis dzieciak zaloze sie i nawet dobrze ze gosc wgral wirusa powinno byc tak na calym tym mpcforum ludzie by przynajmniej normalnie grali daloby sie pograc a nie jak teraz gdzie wejde na pokoj to jebany haker

bardzo dobrze ze wirus powiino tak byc na calym mpc forum ludzie by nie grali na hackach i mozna by bylo pograc nie jak teraz co 1 pokoj i haker a te hackshieldy to zwykle atrapy ostatnio gralem w battlefield heroes i kurwa punkbuster22 mnie kikal za nic nie da sie pograc a widzialem ze nie tylko mi sie to zdarza czytalem na forach a to wszystko przez tych hakerow

ludzie robcie te wirusy zamiast hakow trzeba zniszczyc tych hakerow !!!

Opublikowano

ALE CIPA TEN KOLESZKA TWOJ STARY PIES TO NIECH CI LODA JEBNIE SZMATO TY JEBANA POLICYJNA DZIWKO WYPIERDALAJ Z TEJ STRONY SMIECIU

# obraza - ochłoń przez dobę | Grasu

Opublikowano

KUrwa ban ban ban musze dzialac na awaryjnym a komp kosztowal 8 tys imuj jest z polici więc radze żebyś powiedział mi jak to wylączyć

Sqs

/spam

HaHaHa to jakis dzieciak zaloze sie i nawet dobrze ze gosc wgral wirusa powinno byc tak na calym tym mpcforum ludzie by przynajmniej normalnie grali daloby sie pograc a nie jak teraz gdzie wejde na pokoj to jebany haker

• Lubię to

bardzo dobrze ze wirus powiino tak byc na calym mpc forum ludzie by nie grali na hackach i mozna by bylo pograc nie jak teraz co 1 pokoj i haker a te hackshieldy to zwykle atrapy ostatnio gralem w battlefield heroes i kurwa punkbuster22 mnie kikal za nic nie da sie pograc a widzialem ze nie tylko mi sie to zdarza czytalem na forach a to wszystko przez tych hakerow

KUrwa ban ban ban musze dzialac na awaryjnym a komp kosztowal 8 tys imuj jest z polici więc radze żebyś powiedział mi jak to wylączyć

Sqs

/spam

• Lubię to

Idiota.. Takich ludzi trzeba banować. To forum jest o hackach .

Odnosząc się do tematu, narazie nie ma i prawdopodobnie przez dłuższy czas nie będzie WarBot'a.

Opublikowano

pierdol sie ma nie byc hakow i tyle wiec ta strone powinni wyjebac to tyle

/post nie wnosi nic do tematu
:)
Opublikowano

Sqs

/spam

Ja mam jedno małe pytanko To po co hackujesz jeżeli byś był taki dobry w tą grę (Warrock) to byś nie hackował nauczka na przyszłość

Kolekcjonuje +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...