Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wlacza sie metin

StopNoob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem, niektore servery metin2 nie wlaczaja mi sie. np Ravia.eu metin2united.com i wiele innych. Klikam na tych ich launcherach start i nie sie nie dzieje ani zaden proces sie nie odpala ani nic. Prosze o pomoc. Jakby co to mam Win 7 32bity

Gość PoweRade™
Opublikowano

@up

Napisał że na win 7

@Top

Ja na twoim miejscu pobrałbym od nowa czystego pl i wrzucił na niego po 1 serwerze , ponieważ pliki się gryza

Opublikowano

Zainstaluj net framework 4

Mam zainstalowny.

Do tych, które Ci się nie włączają to PPM na ikonę -> zgodność -> Windows XP Service Pack 3 i śmiga.

Nic to nie zmienia.

@up

Napisał że na win 7

@Top

Ja na twoim miejscu pobrałbym od nowa czystego pl i wrzucił na niego po 1 serwerze , ponieważ pliki się gryza

Tak samo. Nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Hymmmm.... a ty chcesz tego metka pl czy priv

Ja tez tak mialem ale sciągnołem se patchery od danego serwera lub spol... kazde do osobnego metka i dzialalo

Opublikowano

Może wyłacz antywirusa bo coś Ci blokuje.

Probowałem nic to nie daje.

Możę poprostu zrypany Launcher ? Nie możesz pobrać clienta?

Mam klienty do tych serwerow. Kilka razy sciagalem i instalowalem.

"Jakby coś mam Win7 32bity" wtf ?

Być może to antywirus blokuje.Podaj jaki blad ci wyskakuje

Kiedys bylo tak chyba na Nevrascie ze na XP dobrze dzialalo a na 7 nie dalo sie szeptac bo wywalalo metina.

Nic mi nie wyskakuje klikam odpal/play czy inne gowno co powinno odpalic i nic sie nie dzieje.

Hymmmm.... a ty chcesz tego metka pl czy priv

Ja tez tak mialem ale sciągnołem se patchery od danego serwera lub spol... kazde do osobnego metka i dzialalo

Priv, PL normalnie dziala. Niektore privy tez normalnie sie odpalaja np Balmora, iMetin tylko ze iMetin odpala sie jak nie zaktualizuje klienta, jak juz zaktualizuje sie to tak samo jak z Ravia.

Opublikowano

Mam identyczny problem tylko ze na XP-ku... Tylko mi nie działa server, strona servera, ts servera ( server sam w sobie dziala bo inni graja) bana też nie dostałem bo kolega wchdził sprawdzać na moje konto macie może jakieś pomysły ? ( antywirus off, oslony off, net fam. 4 przeinstalowany)

Opublikowano

Słuchaj, zainstaluj sobie Service pack 4/3 dla Win7 Napisz mi Wgl jakiego masz SP? Jeżeli masz SP 2 To ci się nie dziwie że ci większość nie Chodzi jak w Jednym Folderze.Tak jak pan wyżej napisał że w Jednym Folderze się wszystko gryzie.

Opublikowano

Słuchaj, zainstaluj sobie Service pack 4/3 dla Win7 Napisz mi Wgl jakiego masz SP? Jeżeli masz SP 2 To ci się nie dziwie że ci większość nie Chodzi jak w Jednym Folderze.Tak jak pan wyżej napisał że w Jednym Folderze się wszystko gryzie.

Z tego co mi wiadomo to dla Win 7 jest tylko 1 service pack. Nie mam wszystkich w jednym folderze O_o dlaczego mialbym miec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...