Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na forum!

rafaluch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony zbanowany z powodu "cya" przez kokosza rafix151... Na wstępie chciałbym gorąco środkowym palcem pozdrowić całą administrację i wszystkich moderatorów (z wyjątkiem Omka i Thingsa - ich jakoś lubiłem), w szczególności kokosza i kierzka, cenzorów jak za czasów komuny. Jest to też palec dla użytkownika "gówno", do którego link macie tutaj: http://www.mpcforum....r/699152-gawno/

r41-fuck.jpg

To teraz do rzeczy, jak pewnie wiecie nasza kochana administracja postanowiła jeszcze więcej na nas zarobić (nie oszukujmy się, utrzymanie serwera nie kosztuje 4000zł/msc, a jeżeli by taka była, to o ile kokosz ma resztki rozumu wykupiłby VPS'a) nakazując wyłączyć AdBlocka. Pewna grupa użytkowników, się przeciw temu zbuntowała i zgłosiła stronę do AdSense, że jesteśmy zmuszani do oglądania tych migających gówien. I zaczęły się bany za "działanie na szkodę forum"... Nie działaliśmy na szkodę forum, a na szkodę kokosza, a korzyść użytkowników. Forum zaczęło schodzić na psy, od dłuższego czasu można to było zaobserwować. W kręgach administracji i moderatorów zaczęła zasiadać banda dzieci. Kiedyś to forum miało klasę a teraz? Dziękuję bardzo. Siedziałem głównie w komputerach, bo to lubię. Łaski bez, pójdę na benchmarka, oprócz podzielenia się swoją wiedzą, dużo się dowiem. Cheaty? ePvP. Wątpię, żebym tu jeszcze zaglądał. Może jak administracja zrozumie swój błąd, przywróci moje konto za "cya" ~ kokosz.

To na koniec chciałem podziękować wszystkim "powstańcom", wszystkim udzielającym się w dziale "Komputery" za długie miło spędzone wieczory, nudne popołudnia i wszystkim innym porządnym użytkownikom forum, jak i trollom z których od czasu do czasu można było się pośmiać.

Rozpisałem się, ale to i tak wyląduje w koszu z ręki kokosza albo kierzka. Trudno.

Tutaj bezpośrednio do kokosza - jesteś niedorozwiniętym bachorem, w banach zamiast podać prawdziwy powód, próbujesz być zabawny i zbierasz Like od lizodupów. U Lexus*a "Szkoda transferu.". I Ty się uważasz za autorytet? Bądź pewien, będziesz nadal zgłaszany do AdSense.

Jak by ktoś czegoś ode mnie potrzebował zawsze jestem pod GG: 5921112.

Do wszystkich porządnych userów - piona!

Opublikowano

Witam, z tej strony zbanowany z powodu "cya" przez kokosza rafix151... Na wstępie chciałbym gorąco środkowym palcem pozdrowić całą administrację i wszystkich moderatorów (z wyjątkiem Omka i Thingsa - ich jakoś lubiłem), w szczególności kokosza i kierzka, cenzorów jak za czasów komuny. Jest to też palec dla użytkownika "gówno", do którego link macie tutaj: http://www.mpcforum....r/699152-gawno/

r41-fuck.jpg

To teraz do rzeczy, jak pewnie wiecie nasza kochana administracja postanowiła jeszcze więcej na nas zarobić (nie oszukujmy się, utrzymanie serwera nie kosztuje 4000zł/msc, a jeżeli by taka była, to o ile kokosz ma resztki rozumu wykupiłby VPS'a) nakazując wyłączyć AdBlocka. Pewna grupa użytkowników, się przeciw temu zbuntowała i zgłosiła stronę do AdSense, że jesteśmy zmuszani do oglądania tych migających gówien. I zaczęły się bany za "działanie na szkodę forum"... Nie działaliśmy na szkodę forum, a na szkodę kokosza, a korzyść użytkowników. Forum zaczęło schodzić na psy, od dłuższego czasu można to było zaobserwować. W kręgach administracji i moderatorów zaczęła zasiadać banda dzieci. Kiedyś to forum miało klasę a teraz? Dziękuję bardzo. Siedziałem głównie w komputerach, bo to lubię. Łaski bez, pójdę na benchmarka, oprócz podzielenia się swoją wiedzą, dużo się dowiem. Cheaty? ePvP. Wątpię, żebym tu jeszcze zaglądał. Może jak administracja zrozumie swój błąd, przywróci moje konto za "cya" ~ kokosz.

To na koniec chciałem podziękować wszystkim "powstańcom", wszystkim udzielającym się w dziale "Komputery" za długie miło spędzone wieczory, nudne popołudnia i wszystkim innym porządnym użytkownikom forum, jak i trollom z których od czasu do czasu można było się pośmiać.

Rozpisałem się, ale to i tak wyląduje w koszu z ręki kokosza albo kierzka. Trudno.

Tutaj bezpośrednio do kokosza - jesteś niedorozwiniętym bachorem, w banach zamiast podać prawdziwy powód, próbujesz być zabawny i zbierasz Like od lizodupów. U Lexus*a "Szkoda transferu.". I Ty się uważasz za autorytet? Bądź pewien, będziesz nadal zgłaszany do AdSense.

Jak by ktoś czegoś ode mnie potrzebował zawsze jestem pod GG: 5921112.

Do wszystkich porządnych userów - piona!

hehe niezłe

Opublikowano

Gdyby nie my dział komputery by nie istniał już pół roku temu gównixy. Dostaliśmy bana za hmm niech pomyślę " działanie na szkodę MPC", choć trzymaliśmy dział w jako takim porządku (mod zagląda tam chyba raz na ruski rok) i pomagaliśmy userom, a najbardziej ja i Rafał

Pozdro i do zobaczenia na BENCHMARK.PL. Możecie nas tam złapać (mnie prawie zawsze złapiecie)

Permanentnie zbanowany za pomoc użytkownikom Anoizm and NiNeTaLeS (tak to ja)'

dzialamnaszkodeforumjes.jpg

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo że kokosz robi co chce wbrew wszystkim regulaminom i nadużywa swoich praw.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Szczerze to kokosz powinien zarabiać za to forum. Codziennie musi czytać takie debilne tematy i utrzymywać forum dla takich konfidentów.

Opublikowano

Szczerze to kokosz powinien zarabiać za to forum. Codziennie musi czytać takie debilne tematy i utrzymywać forum dla takich konfidentów.

No i chuj, ale nie stosuje się do regulaminu AdSense, czyli zarabiania na reklamach.

Opublikowano

Po co te spiny, takim tematem udowadniasz, że to Ty jesteś dzieckiem -_- ... Nie chcesz wchodzić na MPC to nie wchodź i po sprawie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

O wyskakujących oknach? Tu chodzi bardziej o reklamy, niż adblocka, ale reportujcie sobie, i tak gówno zrobicie.

Wy zachowujecie się jak banda dzieci, wbijacie na multi i próbujecie robić z siebie wielką ofiarę.

Idź na to swoje forum, skoro ci na mpc nie zależy, to po co jeszcze tu jesteś? Przecież nikt cie tu nie trzyma.

Opublikowano

To że prawde pisze weź skończ już podlizywać się administracji i tak już nic nie osiągniesz

Ja pierdo... Mam już pewność, ze jesteś 13-14 letnim dzieckiem. Jak mam się podlizywać administracji? Myślisz, że ktoś patrzy na takie posty.

- Mam 0 % na pasku

- Nigdy nie składałem podań na Kida

- Nigdy nie składałem podań na Mentora

- Nigdy nie gadałem z Kokoszem ani z zadnym globalem

- Nigdy nie mialem tu bana

@Topic

Dalej uważam, że skoro nie masz ochoty tu przebywać to nikt Cię nie trzyma. A takimi tematami nic nie osiągniesz. Dla mnie to po prostu dziecinne, ale co ja tam wiem. Jestem w końcu "lizusem".

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano
@Topic

Dalej uważam, że skoro nie masz ochoty tu przebywać to nikt Cię nie trzyma. A takimi tematami nic nie osiągniesz. Dla mnie to po prostu dziecinne, ale co ja tam wiem. Jestem w końcu "lizusem".

My mieliśmy ochotę być na forum i nawet nasz dział wyprowadzić na prostą, żeby był osobnym działem, a nie poddziałem etc.. Kiedy Cheatek skończył opiekę nad tym działem to nie było nikogo do tego więc się za to zabraliśmy i co? Pół roku perm nice.

Nic nie osiągniemy? Jeśli ktoś ma odrobinę rozumu to przejrzy na oczy. W ciągu dwóch dni poleciało z 10 banów (może nawet i więcej) za "szkodzenie forum",

Opublikowano

Kur... dzieciaku, dostałeś bana na pierwsze konto, zakładasz drugie o prawie tym samym nicku i LAJKUJESZ swój post, za który dostałeś bana. Jesteś głupim dzieckiem. I nie zmienisz tego. Po co tak spinasz skoro i tak nic nie osiągniesz. Chcesz się kłócić to zapraszam na PW

@Topic

Kolejne posty, kolejna dziecinada. Jedziecie po tym całym kokoszu, bo dostaliście bana. Nie umiecie przestrzegać regulaminu to nie moja wina.

skończyłeś 18, że tak dzieciakami napierdalasz? bo po piśmie jakoś nie wygląda

Opublikowano
@Topic

Kolejne posty, kolejna dziecinada. Jedziecie po tym całym kokoszu, bo dostaliście bana. Nie umiecie przestrzegać regulaminu to nie moja wina.

\\

Do chuja jakiego regulaminu? NIE MA W NIM ŻADNEJ WZMIANKI O ADBLOCKU. Kokosch nie przestrzega swojego regulaminu AdSense, a nie my forumowego.

Opublikowano

Kur... dzieciaku, dostałeś bana na pierwsze konto, zakładasz drugie o prawie tym samym nicku i LAJKUJESZ swój post, za który dostałeś bana. Jesteś głupim dzieckiem. I nie zmienisz tego. Po co tak spinasz skoro i tak nic nie osiągniesz. Chcesz się kłócić to zapraszam na PW

@Topic

Ja bana jeszcze nie miałem ale jeśli ktoś na mnie kasę czepie to ja dziękuję

Opublikowano

skończyłeś 18, że tak dzieciakami napierdalasz? bo po piśmie jakoś nie wygląda

Co może mam go wyzywać od debili, kretynów etc.? Ktoś zachowuje się jak dziecko to nazywam go dzieckiem. Ktoś pisze dziecinne posty, to nazywam te posty "dziecinnymi". Wiesz, że zdania zaczynamy wielką literą?

@Topic

A co do tego podatku

Fejspalm

Ja pierdzielę, nie rozumiem Was. Spinacie się o coś, co w ogóle nie ma żadnego sensu. Jesteście źli, bo zostaliście zbannowani.

@Lexus

Mam prawie 18 lat. Jestem z grudnia '94.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Piękny pokaz debilizmu i rasowej impertynencji, czemu jeszcze was nie pobanowali?

Ty ponyville gdybyś nie miał tej rangi po znajmości tylko byś zapieprzał na nią to byś wiedział co to ten twój "debilizm"

Opublikowano

kolejny temat w którym zwykli ludzie się uskarżają pewnie znowu będzie zamknięty, tylko na to czekać - administracja nie lubi jak lud się buntuje.

Państwo policyjne

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wy naprawdę wierzycie, że jednym głupim postem coś zdziałacie. Już Wam mówię co może się udać. Musicie sobie znaleźć kilku wysoko postawionych osób, np. Global Moderatorzy i z nimi coś działać. Powiedzieć co i jak, a potem niech z Wami się buntują - przecież jeśli zapylicie to od środka to większa szansa na urośnięcie kwiatka. Ale to się jednak nie uda, bo osoba z teamu wie, że wtedy kokosz ją zbanuje i miesięczne starania pójdą na marne. Forum jest dla użytkowników nie dla kokosza i jeżeli on to kiedyś zrozumie to będzie dobrze. Zkumeku dostał bana + kasację konta, a tak naprawdę zrobił więcej niż cały MCT razem wzięty. Gdyby on nie odkrył kilku rzeczy to połowa z Was nie mogłaby tu teraz przesiadywać, ale cóż... kaprys administratora i już po osobie. Dałbym jeszcze kilka przykładów, napisałbym za co naprawdę mam tutaj bana, ale nie mam siły na takie coś. Tutaj już nie ma starego MPC, to forum upada.

PS. Z góry chcę podziękować za warny, kasacje, bany i inne chujowinki przez napisanie tego posta. I tak w sumie miałem odejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...