Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SpleefArena by WHITEBOY

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAJCIE!

Tutaj WhiteBoy, i w związku, iż dzisiaj nuda doskwierała mi niemiłosiernie, postanowiłem stworzyć coś w Minecraft. Taka mnie naszła myśl - zbuduję Spleef Arenę :) Teraz, gdy skończyłem moją budowlę, postanowiłem ją opublikować na MPC.

Ok więc przejdę do rzeczy. Mapka została wykonana w 100% przeze mnie, pomagałem sobie tylko modem "SinglePlayerCommands", ale naprawdę niewiele. Większość budowli robiłem ręcznie. Arena jest okrągła, ma 2 wejścia po obu stronach, można wejść na "publiczność", ale także do miejsca przygotowań (tylko dla uczestników spleefa, stamtąd nie da się wrócić na "publiczność"). Jest także miejsce dla VIP'ów, jest to "okrąg", położony wyżej od "publiczności", lecz nie ma tam zwykłego wejścia. Można tam się dostać tylko za pomocą latania, dlatego jest to głównie dla Adminów oraz osób z Creative. Z "okręgu" jest nieco lepszy widok na arenę niż z "publiczności". Są dwa pomieszczenia do przygotowań. Jedno dla drużyny diamentowej, drugie dla drużyny żelaznej. W obu pomieszczeniach znajdują się skrzynie, wypełnione ulepszonymi diamentowymi łopatami. Arena główna ma podłoże ze śniegu, pod śniegiem znajduje się lawa. Jak wiadomo, gracze muszą kopać pod sobą śnieg tak, aby przeciwnik wpadł do lawy (chyba nie muszę tłumaczyć zasad spleefa). Ok, więc bez dalszego rozpisywania, zapraszam do obejrzenia paru ss'ów, oraz do downloadu.

Arena jest na niezbyt ładnym terenie, ale nie przejmujcie się tym.

Budynek możecie wziąć np. na swój serwer programem MCedit itp.

SS'y :

20120803193102.png

20120803193041.png

20120803193015.png

20120803192955.png

20120803192939.png

20120803192929.png

20120803192919.png

20120803192900.png

20120803192850.png

Download:

http://www63.zippyshare.com/v/76490149/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/98942dab60ea037f3af446a30540477b8dc6ab0202921da13cbe33da39b67804/analysis/1344016678/

JEŚLI WAM SIĘ PODOBA NIE ZAPOMNIJCIE O "LIKE".

A ADMINISTRACJĘ SERDECZNIE PROSZĘ O ZDJĘCIE PARU %, BARDZO STARAM SIĘ POMAGAĆ.

MAPĘ BĘDĘ SIĘ STARAŁ UPDATE'OWAĆ, DODAJĄC NOWE "BAJERY".

Game Over

Opublikowano

Bardzo ładna praca, coś rzymskiego, bardzo mi się podoba. Małe jest wnętrze, ale tam mniejsza z tym

A like nie dostaniesz, ponieważ prosisz o nie.

Opublikowano

Bardzo ładna praca, coś rzymskiego, bardzo mi się podoba. Małe jest wnętrze, ale tam mniejsza z tym

A like nie dostaniesz, ponieważ prosisz o nie.

Nie szkodzi, jeden like mi różnicy nie robi, nie będę się kłócił.

Chwila z WorldEditem. //hsphere i //hcyl ;)

Oczywiście spodziewałem się że znajdzie się ktoś, kto będzie chciał mnie "załatwić". WorldEdita użyłem głównie po to, aby przenieść arenę z mapy superflat na normalną. Nie używałem go do robienia całej areny. Ale jeśli mi nie wierzysz nie zamierzam ci tego udowadniać.

Game Over

Opublikowano

Fajna mapa, można by dodać coś takiego do któregoś serwera z survival game's, hungry game's.

Like

Opublikowano

@UP Piszesz "Like" a go nie dajesz. WTF?

@S0NikX Kiedy najdzie mnie ochota spróbuję powiększyć arenę, albo zbuduje całkiem nową, większą.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...