Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - wymyśl swojego championa League Of Legends!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps. Jeśli można wiedzieć ile jest już zgłoszonych projektów ? : d

Myślę, że nie jest wam potrzebna ta informacja :)

Opublikowano

Myślę, że nie jest wam potrzebna ta informacja :)

To jak możesz, powiedz przynajmniej czy jest już wystarczająco prac aby konkurs się odbył, albo brakuje niewiele tzn jedna lub dwie prace.

Żeby nie było, że się człowiek napracuje a potem konkurs odwołany z powodu braku chętnych :D

Opublikowano

To jak możesz, powiedz przynajmniej czy jest już wystarczająco prac aby konkurs się odbył, albo brakuje niewiele tzn jedna lub dwie prace.

Żeby nie było, że się człowiek napracuje a potem konkurs odwołany z powodu braku chętnych :D

Konkurs się odbędzie. Jest dość sporo nadesłanych prac.

Opublikowano

A ja tą pracę mam wstawić na hosting zdjęć czy do biblioteki wstawić (nw gdzie jak otworzyć moją biblioteke)???

Opublikowano

A ja tą pracę mam wstawić na hosting zdjęć czy do biblioteki wstawić (nw gdzie jak otworzyć moją biblioteke)???

Czytaj regulamin konkursu.

To jest aż tak trudne do zrozumienia?

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Jak będą wyniki, to pokażecie najlepsze prace, czy tylko kto wygrał?

Oczywiście pokażemy prace zwycięzców, ale oprócz tego wszystkie pozostałe prace, które zostały poprawnie wysłane.

Opublikowano

Mam pytanie po co robicie taki konkurs ? na co wam sie przyda jakaś wymyślona postać do tej gry wyślecie może do supportu i wy dostaniecie rp za jakies marne nagrody na forum ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie po co robicie taki konkurs ? na co wam sie przyda jakaś wymyślona postać do tej gry wyślecie może do supportu i wy dostaniecie rp za jakies marne nagrody na forum ...

Konkurs jest dla użytkowników i żeby wprowadzić trochę ruchu w dziale.

Gwarantuje ci, że nie zdarzy się taka sytuacja gdzie te prace zostaną wysłane gdzieś dalej...

Opublikowano

Zastrzegam sobie i nie dam pracy konkursowej wam -.-

Tylko do RIOT ją wole wysłać..

Konkurs RIOT był a wy tu chcecie postacie i wy im wyślecie i napiszecie że to wasze -.-

nie wysyłajcie tym darmozjadom prac.

Opublikowano

Zastrzegam sobie i nie dam pracy konkursowej wam -.-

Tylko do RIOT ją wole wysłać..

Konkurs RIOT był a wy tu chcecie postacie i wy im wyślecie i napiszecie że to wasze -.-

nie wysyłajcie tym darmozjadom prac.

A teraz przyznaj sie co ćpałeś i dlaczego jestes takim idiotą

RIOT ma wyrąbane na twoją prace mają od tego pracowników aby wymyślali im champy.

Opublikowano

Wpadliśmy na dobry pomysł, stwórz własnego champa, a wy tylko o jednym.

Mamy wam dać screeny z private żeby coś wam udowodnić?

Każda osoba, która będzie tu spamowała dostaje nagrodę w postaci 5%.

Pan 2up też.

btw. Gdzie riot ogłosił jakiś konkurs :D?

Opublikowano

Nawet jak by wysłali to szczerze gówno by było, dzinnie masa użytkowników poponuje prace na potać, btw. chyba jest nawet dział na forum, większość to profesjonalne prace, a tak naprawdę głowny twórca championów próbuje coś z tych prac wyciągnąć , mają cały team od tego, i nie potrzebują żadnych prac itd.

Opublikowano

To czy wyślecie pracę czy też nie to Wasza prywatna sprawa, jednak nie możecie oskarżyć tu nikogo że potem wyślą prace na konkurs Riot'u. Poza tym jeżeli Riot utworzy taki konkurs, możecie bardziej dopracować swoją postać spędzić nad nią kilka dni a nie pół godziny - taka prawda ziomki :D

Wysłałem pracę i życzę powodzenia innym uczestnikom.

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Mi się ogólnie nie chce wymyślać postaci i jej skilli bo się na wartościach nie znam, ale jak ktoś chce, żebym wymyślił mu historię to zapraszam PW.

Nie chce nic w zamian.

Opublikowano

Nie jestem pewien czy tylko ja tak mam ale nie mogę wysyłać pw. Co mam zrobić z zaistniałą sytuacją, ponieważ jutro kończy się termin oddawania prac ;/ (Kiedy klikam wyślij wiadomość pojawia się error)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...