Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Youtube

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam dosc spory problem z Youtube . Chodzi o to ze podczas zakladania konta na YT laczy mi sie odrazu z google , i przez to moj nick na yt to moje imie i nazwisko , a zalezy mi aby moje np komentarze filmy byly podpisane/robione przez moj Pseudonim ;p . Pomoze ktos ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Nie rób nic nowego.

Wejdź w ustawienia konta jak już zalogujesz się na YT i tam chyba się ustawiało normalny nick

Spróbuj a ja zaraz sprawdzę ;)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

robisz nowe konto na google . Nie podajesz swoich danych tylko nick. Robisz konto youtube. 10 min roboty. Chyba że chcesz w ustawieniach zmienić to muszisz poszukać bo ja sie na tym nie znam ;]

Opublikowano

@up2 , ale jezeli nie wpisze imienia i nazwiska to wyskoczy blad ,

@up , nie moge znalesc opcji wyswietl jako :/

lajki i tak daje za starania ;)

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Sorry coś nie działa.

Kiedyś jak miałem maila na gmailu i na nim się zalogowałem na YT to mogłem ustawić nick itd. a teraz się nie da albo nie umiem :/

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

kurcze to lipa :/ Zalezalo mi abym zaczal nagrywac wlasnie serie z gier ale pod obecnym nickiem nie chce a nie moge zrobic nowego konto na ktorym bylby moj pseudonim "Brumell"

@edit , ktos moze ma inne pomysly ? ; p

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

noto mowie ci zrob w google tak wejdz zarejestruj sie wymysl sobie jakies falszywe nazwisko daj swoj nick i juz ;D jak cos to pisz pomoge

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

@up , tylko jak robilem tak to nie byl sam pseudonim ewentualnie imie + pseudomin + nazwisko . Zreszta zaraz zobacze jescze raz , a teraz male zw

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

https://accounts.google.com/EditUserInfo?hl=pl

Próbowałeś?

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

@up , tylko jak robilem tak to nie byl sam pseudonim ewentualnie imie + pseudomin + nazwisko . Zreszta zaraz zobacze jescze raz , a teraz male zw

no to dajesz imie jakies np.Konrad pseudomin. ten swoj i nazwisko np.Juszczyniski
DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

dobra wpisuje tam pseudonim wraz z reszta , lecz na yt nadal to samo :/

Moze najlepiej bedzie jezeli ktos zrobi konto o danym nicku i poprostu pozniej zmieni pozniej maila na mojego ? bylbym wdzieczny + lajki i 5 w profilu .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

dobra wpisuje tam pseudonim wraz z reszta , lecz na yt nadal to samo :/

Moze najlepiej bedzie jezeli ktos zrobi konto o danym nicku i poprostu pozniej zmieni pozniej maila na mojego ? bylbym wdzieczny + lajki i 5 w profilu .

Próbowałeś skorzystać z tego linku który podałem wyżej?

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Więc postępuj według screenów

1.

http://speedy.sh/8nsJ2/1.bmp

2.

http://speedy.sh/yW5xx/2.bmp

Po wykonaniu #2 masz na środku zmień nazwę lub coś w tym stylu : P

Na imageshack nie mogłem bo mam problem z zalogowaniem, a drugiego e-maila tworzyć mi się nie chce xD

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

@up , dzieki za starania , masz like . Ale i tak nie wiem gdzieto zmien nazwe ;D . jest tylko zeby avatar zmienic ;p . Zrob dokladnego ss z tym :D

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Okay, dopatrzyłem się że nie masz opcji zmienia nicku youtube. Czy oby tego już nie zrobiłeś?? widzę że masz PL na końcu nicku ; ) za słabo zamazałeś. Pisałeś że masz swoje imię zamiast nicku ...

by Valky

Opublikowano

To podaj swój nick na Youtube jak możesz, na PW jak nie chcesz publicznie.

@edit

zreszta nie to najwazniejsze ; P

hmmm? nie najważniejsze więc po co pytasz o pomoc?? Pogubiłem się.

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...