Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja postac+marmur + v2

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam pytanie.czy dam moja ninja rade w v2 z marmurkiem.jak tak to ile okolo potrzebuje marmurkow zeby wbic z 45 lvl na minimum 55 lvl.jakie marmurki najlepiej kupowac.mam tez bufa z skilami m5.poli mam na m4.oto moje eq(pisac co w nim moge zmienic):

89853100775670486163_thumb.jpg

za pomoc beda lajki

pozdrawiam

Opublikowano

Radzę ci jednak kupić dobrego fms'a +9 ok. średnie 30 i na boju, ale jeśli tak bardzo chcesz na marmurkach to kupuj marmurki trującego pająka + oczywiście jakiś buff, bo bez niego słabo będzie, a to w ile wbijesz 10 lvl'i to już od Ciebie zależy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Polecałbym wymienić tą tarczę z NNO na 5-cio kątną +9... NNO w v2 bynajmniej na szponach się nie przydaje... ;) Marmurków nie wiem... To zależy jak szybko będziesz ubijał... No i kask... Radzę zrobić go na +9 bo deffa masz mało...

A co do marmurków to coś z dzikusów albo pająki... ;)

Opublikowano

Polecałbym wymienić tą tarczę z NNO na 5-cio kątną +9... NNO w v2 bynajmniej na szponach się nie przydaje... ;) Marmurków nie wiem... To zależy jak szybko będziesz ubijał... No i kask... Radzę zrobić go na +9 bo deffa masz mało...

A co do marmurków to coś z dzikusów albo pająki... ;)

ehh nie znasz się to nie wypowiadaj się

na marmurkach nie trzeba defa każdy marmur ma swojego defa

dasz rade po 1-3 grupkach ja mentalem z 8k hp i 500 defa dawalem rade na boju więc ty z marmurkami dasz rade

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

po 1 wymien nno na 15/10 blok, kup marmurki dzikusa, maja najwiekszy zasieg. z 45 do 55 w 5/7h na pakiecie i pd z lasu.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

@up'y

Chyba nigdy nie expiliście w v2 na marmurkach ;)

@topic

ładuj jak najwięcej w hp. Jelonek zepsuty, powinno być kd potwora+4 co dużo da w expie.

Wbij poli minimum na G. Na Mx nie jest takie trudne wbić, co drugie instr. wchodzi.

Marmurków? Szczerze Ci nie powiem. To zależy od czasu gry, eq.

Co do marmurków to bierz (ja tak expiłem) dziki żołnierz piechoty ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@up'y

Chyba nigdy nie expiliście w v2 na marmurkach ;)

@topic

ładuj jak najwięcej w hp. Jelonek zepsuty, powinno być kd potwora+4 co dużo da w expie.

Wbij poli minimum na G. Na Mx nie jest takie trudne wbić, co drugie instr. wchodzi.

Marmurków? Szczerze Ci nie powiem. To zależy od czasu gry, eq.

Co do marmurków to bierz (ja tak expiłem) dziki żołnierz piechoty ;>

Odezwał się, najwięcej expiacy na poli. Po co ma wbijać poli na G skoro to mu nic nie da ? Czas zwiększa się dopiero jak wbijesz poli na P, sherlocku ;]

Wg mnie powinieneś wymienić tarcze na coś z blokiem, marmurki dzikiego sługi i pająków. nie bierz żadnych małp i orków.

Opublikowano

po 1 wymien nno na 15/10 blok, kup marmurki dzikusa, maja najwiekszy zasieg. z 45 do 55 w 5/7h na pakiecie i pd z lasu.

marmur dzikusa jest słaby w expieniu, jest dobry tylko na bossy, ponieważ wali tylko z jednej strony, a nie z dwóch

okej a co bedzie lepsze jelonek 35 sr ze spalonymi czy 25 sr z kd potwora +4

Możesz wypróbować, ale ja uważam, że lepszy z 25śr i kd potwora.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

okej a co bedzie lepsze jelonek 35 sr ze spalonymi czy 25 sr z kd potwora +4

Pomiędzy jednym a drugim nie będzie większej różnicy... Chyba, że ma coś na zwierzaki ten 25 sr...

ehh nie znasz się to nie wypowiadaj się

na marmurkach nie trzeba defa każdy marmur ma swojego defa

dasz rade po 1-3 grupkach ja mentalem z 8k hp i 500 defa dawalem rade na boju więc ty z marmurkami dasz rade

Ale to miałeś te 500 deffa i 8khp... A co dają te 2k hp więcej skoro każdy moob Ci bije po 300 więcej...?

Powiadasz, że każdy marmur ma swojego deffa... Każdy marmur daje 60deffa... ;)

Dobrze napisałem, że deff się przyda... Skąd wiesz ile on chce brać "na klatę" mistrzu...? ;)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wymieniłbym tego Jelonka na innego z śr+30 i kd+4 na potwory, reszta bez zmian bo na marmurku defa i tak masz zawsze mało, chyba 100(tak mi się jakoś przypomina), zawsze bierz ze sobą buffa, reszta itemów jest w porządku i nie wymaga wymiany(według mnie) dasz sobie rade. Możesz też wbić poli na G1 i wtedy pójść.

h6IduA1.png

Opublikowano

Def na poli jest nieważny.Choćbyś miał go 900 i tak będziesz obrywać dokładnie tyle samo co np przy 200.Żadna pięciokątna+9 ;) Bojowa/Pieciokatna z niskim plusem z 10/15 blok ciosu (Polecam bojową,mniejszy minus do speeda który sporo daje na poli)

Zakup zbroję +0-4 z 2khp nie są drogie.Umieść KD Speeda+3/4 i Uchylenia+3/4,będzie się lepiej sprawować. Buty zmień na 1,5khp,no jelona przydałoby się też zakupić lepszego,ale taki również ujdzie.

Opublikowano

Wyczyść jelonka i wrzuć kd potwora +4. Najlepiej mieć dużo hp, bo def nie ma znaczenia. I spokojnie możesz z bufkiem expić.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Gość PoweRade™
Opublikowano

W v2 najważniejsze jest hp , obrona jest mało znaczną . Do expienia na poli przydałby się jakiś jelon z dobrymi śr.

Marmury do expa najlepsze są z m2

Opublikowano

No widzę znawcy przyszli i popisali :>

1. Gdy expimy pod poli DEF w ogóle nie wchodzi w grę.

2. Poli daje do G10 10 minut marmurka, a na P 30 minut. (Wbijanie poli na P długo trwa to mogę Ci zapewnić).

3. Podczas, gdy expimy w V2 liczy się tylko: Buff, szybkość ataku, najwięcej HP nie ważne w czym! No i doby łuczek.

4. 55lv wbijesz w 2/1 dzień ;)

5. Dziki sługa oraz pajączek - to są najlepsze, ale resztą dzikusów też da się expić. PS (Nie kupuj tygrysów:D oraz niedźwiedzi)

Opublikowano

Wbij polimorfie na P, zalatw sobie jelona ze srednimi 40+. Zejdzie sie z jakies pol roku. Z poli na m4 to zadne expienie 5min albo krocej

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...