Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin - dziwny?

cocaine22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontak z Kendorifto? Coś się znajdzie :DD

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

o lol ... robicie zamieszanie a to był po prostu bug ... tak to czasami jest jak grasz na przeludnionych servach :|

kilka razy mi się tak zdarzyło np. raz jak mi net epicko zwolnił i grałem na serwerze to mi admin kazał mody odinstalować bo mój skin nie miał głowy i "brzuszka" po 5 min sprzeczki relogłem mc i było git ... :|

a tu ? afera bo zobaczyliście na filmie jak koleś nie miał kilku elementów skina

Opublikowano

Też próbowałem zrobić przeźroczysty skin, ale jak dałem przeźroczystość na 1 to i tak były czarne elementy, na pewno nie jest możliwe zrobienie przeźroczystego skina.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

mi się wydaję , że ten skin jest raczej z edytora "Nova skin"

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

mi się wydaję , że ten skin jest raczej z edytora "Nova skin"

to nic nie daje tak jak wcześniej ludzie pisali to jest przezroczyste w minecraft jest to czarne .

mihcio15.png

Opublikowano

Bardzo fajny skin, szczerze pierwszy raz widzę taki skin - jak dla mnie spoko. A z tym linkiem od Invisible, to bardzo ciekawie - niewidzialny skin mozna calkowicie zrobić sobie ;o

@up

Sorry, nie widziałem że autor, chce zamykać - więc proszę nie brać tego jako spam po cls. Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...