Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kupowanie tych gowien za euro jak to mozliwe?

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w co oni robia aby zdjąc ci cos, dac ci jakos lf4, czy havoki?

ale platne w ch** jest takie cos drogo jak ;... lipaa

testowal ktos to? , jesli ktos kupywal lub zna kogos kto kupywal to powiedzcie mi jak oni to Ci dawali? za dobra odp dam like

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Po 1 ... Nie wiem o co ci chodzi, jestes jakis niedorozwiniety, masz adhd bez obrazy ze chociaz nie umiesz przeczytac tematu, i zobaczyc jak oni sobie kupuja te gowna za euro.?/ potem j.w jak oni kupuja te lf4, havocki ...sprecyzowane sorry.., nie kumam cie gosciu.

Dobra dla niedorozwiniętych dzieci/kobiet/mężczyzn piszę po polsku:

Mam pytanie, mianowicie jak niektórzy sprzedają, te lf4, havocki, unbany na kontach, usuwają ostrzeżenia? Wiecie może...A inni kupują i piszą dzięki działa lub coś w tym stylu... "Jaką oni metodą to dla nich dają? Nie rozumiem... Np kupiłeś 3lf4 za 15 euro. Mówi żebyś kupił 3 klucze zebrał to , to i to i masz lf4? Nie wiem... Włamują się do kont z bigpointu i dają?? na epvp na 20/30 tematów sprzedaje coś takiego około 2 gości ...?

"+"

Opublikowano

trudno to powiedzieć ale wydaje mi się że to jakiś admin z dostępem do panelu który chce coś zarobić po prostu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

j.w co oni robia aby zdjąc ci cos, dac ci jakos lf4, czy havoki?

ale platne w ch** jest takie cos drogo jak ;... lipaa

testowal ktos to? , jesli ktos kupywal lub zna kogos kto kupywal to powiedzcie mi jak oni to Ci dawali? za dobra odp dam like

Jak to nie sa oszuści to żeby dodać ci lf-4 czy tam havoki czy co byś od nich kupił to musisz im podać serwer oraz id konta,

b_560x95.png

Opublikowano

dziwne że połowa ruskich ma tam dostęp jeśli tak to co musi mieć? co kilkunasty rusek sprzedaje.. nawet kamieniarz chyba sprzedawał z tego co wiem...

"+"

Opublikowano

@up To są Rosjanie a nie "ruscy" -_-

połowa :D dobry żart, czyli twoim tokiem myślenia co 2 gracz z Rosji jest BA ? :D To musi być jakaś osoba ze środowiska BA (jeśli nie jest to fake) bo na pewno BP broni dostępu do ACP jak głodny pies miski. A ceny są pewnie takie bo jakby sprzedawcę złapali chyba lepiej odejść z pełnym portfelem ?

sygnacu.jpg

Opublikowano

Dasz ruskowi wodke a wszystko zrobi :). A tak serio to po prostu wydaje mi sie ze jest jakis kupon ktory daje lf4 tak ja jest kupon ktory daje tytul.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

@Up dobra prosze juz o nic nie pisanie i moda o nie zamykanie...odpowiedz udziela osoba ktora zna odpowiedz na ponizsze pytanie:VV

Chcialbym sie spytac graczy ktorzy kupili/ maja znajomego ktory kupil o powiedzenie mi jak oni wam to daja? czy kuponem jak pan wyzej mowil czy swoim trikiem....

"+"

Opublikowano

kolega z innego forum dawał kod psc kupował 5 lf4 ok wszystko się zgadzało poprosili go o dane do konta podał powiedzieli żeby nie wchodził z 10 minut po sprawie napisali żeby wszedł i miał 5 lf4. tak jak ja i noobkillerPl napisał ze to admin control panel ( czyli admin który ma dostęp do panelu)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ale wy macie mózga:D słuchajcie na tej stronie co możesz kupić havoka itd. to nie sprzedają ROSJANIE tylko RUMUNI

Opublikowano

a oni tam przyjmują polską walutę ? bo w cenniku są tylko dolary , ruble i euro ?tak się zastanawiałem czy tam do nich nie napisać z tym pytaniem , ale szczerze nie wiem po jakiemu mam do nich pisać , czy po angielsku , czy muszę translatorem , po rosyjsku

Opublikowano

Nie zalecam niczego kupować w ten sposób... Kto siedział na epvp wie dlaczego. Pozabierali zakup, a nawet i bany się posypały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...