Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Pocket legends pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczekaj sobie troche tak z 24h to dostaniesz odpowiedz bo tu malo jest chyba no-life :P

bo chyba po 1 h nie sensu spodziawania sie odpowiedzii. A czemu sam nie zrobisz bota masz poradniki i tuty :P

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

no kurde nie ogarniam was ludzie.. -,- Każdy wbija na forum zakłada konto i pierwsze co robi to pisze topic "Czy mógłby ktoś zrobić takiego bota" nie mając zielonego pojęcia o tym jak owego bota zrobić.. Te forum jest od tego żeby pomagać napisać jakiegoś bota/hacka a nie odwalać robotę za kogoś..

Byś chociaż napisał co ten bot ma robić.. -.-

Opublikowano

pocket legends to gra na androida wiec stworzenie takiego bota jest prawie nie możliwe na androida . No chyba że się łączysz przez pc :) . W google play jest, ale płatny możliwe że ktoś ci to udostępni.

Opublikowano

Zrobili tak że na pc można grać musisz mieć konto Google. I tam masz Web store i to jest za free!!!

Dokładnie chcę żeby bot zabijał potworki. np. zrobie refresh i zaznaczam i on je automatycznie atakuje sam potki pije itd... Ale postaram się zrobić ktoś pomoze??

I go puszcze tutaj i każdy będzie mógł z niego korzystać ;)

Opublikowano

pocket legends to gra na androida wiec stworzenie takiego bota jest prawie nie możliwe na androida . No chyba że się łączysz przez pc :) . W google play jest, ale płatny możliwe że ktoś ci to udostępni.

Rozbawiłeś mnie, ściągasz emulator SDK na kompa i piszesz bota? Jakiś problem aby to uruchomić na innej platformie?

Opublikowano

Dokładnie simanyidiots. Nawet w GTA 3 na andka można już podmieniać tekstury aut więc "wypierdalaj, chuj się znasz na prowadzeniu rakiety"

Opublikowano

Jak już wyjaśnili panowie powyżej.. posty POD SOBĄ można pisać w odstępach 24 godzin.

Zrób to co polecili ci powyżsi - możesz emulować andka na komputerze, i tam też napisać bota.

Dodam, że na androida jest program podobny w działaniu do CE (Cheat Engine) w którym możesz wyciągać wartości z gry.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jeju przecież on już napisał że gra w to w przeglądarce na Google Web Store (tam gry we flashu i html5 są).

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

aha to mam ściągnąc to co mi dał "xenex" a ten cheat engine uzywałem do cs jako speedhack. Ale nie wiem co znim zrobic i ztym autoit... Wytłumacz mi na czym to polega.:) Z góry dzięki:))

Opublikowano

Nie ściągaj tego bo ci nie potrzebne. Wchodzisz w dział AutoIT i masz podpięty temat [Tut] Full Autoit V3 Tutorial ; czytasz go i próbujesz coś robić za instrukcjami aż za kilka tygodni / miesięcy ogarniesz mniej więcej o co chodzi. Wtedy się bierz za robienie bota. Powodzenia.

Opublikowano

Nie ściągaj tego bo ci nie potrzebne. Wchodzisz w dział AutoIT i masz podpięty temat [Tut] Full Autoit V3 Tutorial; czytasz go i próbujesz coś robić za instrukcjami aż za kilka tygodni / miesięcy ogarniesz mniej więcej o co chodzi. Wtedy się bierz za robienie bota. Powodzenia.

Rozjebałeś mnie xD

'mam pobrać to co dał mi xenex'

Dałem mu autoita

'nie! to niepotrzebne - poczytaj tutaj FULL AUTOIT TUTORIAL]

facepalm

Pierwszego bota da sie napisać już w 2-3 dniu programowania, a tyle czeka na odpowiedzi w temacie...

poczytaj o funkcjach MouseClick Sleep While/For/Until If i masz podstawę do prostego bota... a potem? codziennie udoskonalasz...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Wiesz, wydaje mi się że pytał się o link który podałeś do emulatora...

lol

Więc weź mnie nie próbuj podkopać na siłę :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeju, ja napisałem sobie zwyczajnego keypressa i jadę na nim goldfarmę. Człowieku - weź się trochę za nawet najprostszy C++ i poczytaj o tym trochę.

Btw. na łacińskich forach "przetłumaczcie mi to", bo samemu się nie chce tłumaczyć; na programistycznych forach "zróbcie mi bota"; na fizycznych "kto mi napiszę pracę inżynierską"

Ego F*tuo! Ludzie, ogarnijcie się i zacznijcie prosić o pomoc, nie o odwalenie za was roboty. Poszukajcie - mnóstwo tematów jest na mpc i ty, drogi autorze posta, dałbyś radę poświęcając 2h z życia przeszukać forum i odnaleźć wszystko czego potrzebujesz... ale po co, skoro są "oni", co mogą za mnie odwalić robotę - przecież to pewnie coś w stylu wpisanie do notatnika frazy "zbieraj złoto" i bot magicznie powstaje chodzi!

Do hastae nędzy, ogarnijcie się z lenistwem i dajcie coś od siebie - zależy ci na czymś? Pokarz to! Nie będzie nikt dla twojej wygody i za darmo adfutuit twojej roboty za ciebie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...