Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieznany wirus - Metin2

maroo3221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z metinem, a dokładniej z plikiem metin2client.bin. Gdy w prawym dolnym rogu ekranu ładuje mi się HackShield to AVG pokazuje mi, że w tym pliku jest nieznany wirus (uknown). Kiedy ściągałem metka kilka miesięcy temu, wszystko było ok. Próbowałem instalować od nowa ale nie pomaga. Gdy trochę poczekam i nie usunę metina ani nie przeniosę tego pliku do przechowalni AVG to za chwilę wyskakuje mi taki niebieski ekran, na którym pisze, że windows jest w stanie krytycznym (coś w tym stylu, nie mam zamiaru sprawdzać). Możecie mi poradzić co zrobić? Z góry thx.

Opublikowano

KOMPUTER CI WYBUCHNIE, WYRZUCAJ ZA OKNO SZYBKO !1111111111111111111111111111111111111111111111222222222222222222222222222111111111111111111

Opublikowano

Dodaj metina do wyjątków w AVG albo wyłącz go na czas gry.

Sprawdź czy nie masz jakiegoś innego wirusa który wszedł w twoje pliki w metinie, albo że nie jesteś na podsłuchu (keylogger), który gdziebie Ci w plikach

Opublikowano

przeskanuj folder z metinem jak jest czysty to dodaj do wyjatkow

ewentalnie sciagni na nowo clijeta

Opublikowano

Sądzę, że to nie jest wirus. Z AVG są zawsze problemy z grami tj. zawsze coś wykrywa, a tak naprawdę jest to tylko zmysł programu.

Tak jak @up, polecam NOD32, choć i tak on nie jest najlepszy. Korzystam z niego i nie mam problemów.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...