Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postac pod PvP

Makox

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naj.Postac do pvp

• Wojownik
      10
    • Mag
      69
    • Zwiadowca
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy bd zwiadowca . Dużo hp , sporo wali . Osobiście gram magiem , kosmiczne dmg , ciut mało hp

Opublikowano

Temat jak dla mnie zbyteczny. Już tłumaczę wam dlaczego.

Zrobiłeś to jak to nazwałeś "Dla zielonych". Każdy "zielony" może sobie zrobić taki temat i się o to zapytać, a wtedy każdy może mu wyjaśnić czemu x lepsze od y etc.

W dziale nie ma kto wie jakiego ruchu, więc te kilka tematów by nie zaszkodziło.

Ale ten przeszkadza, bo jest zbędny.

Opublikowano

Zwiadowca jest najlepszy, potrafi zrobić bardzo dużo uników, odpowiednio rozdane statystyki i jesteś niepokonany. Z tego co mi się wydaje to na każdym polskim serwerze s1-s17 na czele jest zwiadowca, lub jest też drugi.

h6IduA1.png

Opublikowano

Ja osobiscie gram zwiadem mam 151 lv i malo jaki mag z moim lv jest w stanie mnie pokonac. Mam 50% sznasy na kryta, wiec mag pada na 2-3 hity w zaleznosci od hp :D. Mag faktycznie ma duzy dmg ale zbyt malo hp. Zwiad nie dosc, ze dobrze radzi sobie w pvp to jeszcze w lochach jest swietny.

Opublikowano

ojj RionKill In jaka wpadka xD

Ja gram na s3 mam 205 lvl a twoja wypowiedz to nieprawda.

Top1 jest woj 2 tez woj reszta to troche magow a 1 zwiad jest top 17 xD

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

ojj RionKill In jaka wpadka xD

Ja gram na s3 mam 205 lvl a twoja wypowiedz to nieprawda.

Top1 jest woj 2 tez woj reszta to troche magow a 1 zwiad jest top 17 xD

Napisałem "z tego co mi się wydaje", ale cóż, nie każdy umie czytać ze zrozumieniem.

h6IduA1.png

Opublikowano

Najlepszą postacią jest Zwiadowca, ponieważ robi dużo uników i gdy ma dobrze rozdane staty to niemożna go pokonać, lecz jego złą stroną jest nieprzewidywalność.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...