Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Gra się cały czas ładuję i NIC ..

pb14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Dziś rano normalnie wszedłem do gry ale jak przed chwilą próbowałem już kilka razy wejść to nie mogę ponieważ pokazuję że gra się cały czas ładuję... :/

Może być to spowodowane tym że rano sprzedałem El Camino ???? Wątpię w to .

Jak by ktoś mógł podać mi adres do polskiego supportu będe wdzięczny....:D

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Dziś rano normalnie wszedłem do gry ale jak przed chwilą próbowałem już kilka razy wejść to nie mogę ponieważ pokazuję że gra się cały czas ładuję... :/

Może być to spowodowane tym że rano sprzedałem El Camino ???? Wątpię w to .

Jak by ktoś mógł podać mi adres do polskiego supportu będe wdzięczny.... :D

Moze jakis lag serwera bo tak nie raz jest:p Miales aktualizacje lunchera? ;) bo wczoraj w nocy byla

Tu masz do pomocy :P

https://help.ea.com/...?sso_redirect=1

xfz40l.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie twój błąd. Wygląda na to ,że to coś "od nich" jedyne co możesz zrobić to pisać do supportu.

83846293.jpg
Opublikowano

hahahah juz kilka razy pisalem i za kazdym razem kaza robic podstawowe rzeczy czyli :

reinstal gry...

aktualizacja sterownikow

itp.

nawet jak im tlumacze ze na kazdym kompie tak mam z moim kontem a na inne konta wchodze normalnie !!!!

odpisali mi tez bardzo smieszna rzecz czyli ze oni nie moga zrobic backupa mojego konta i nie oddadza mi boôst bo ........ teraz mam tylko 10 boost na koncie a im to nie robi ile mialm wczesniej......

Opublikowano

no nie wiem czy 50 mb/s to jaki problem xD

inne konta laduje normalnie

problem powstal w 2 rocznice nfs,a i do dzis nie naprawli mi konta bo maja na to doslownie wyjebane !!!

Opublikowano

Poproś support o sprawdzenie czy przypadkiem nie zrobili coś z kontem. Sprawdź czy działa na innym komputerze.

Opublikowano

napisalem wczesniej ze moje konto nie dziala na zadnym kompie czy laptopie jakim sprawdzalem......

nawet inne ip nie pomaga

inne konta dzialaja normalnie... da ktos maila bezposrednio do supportu nfs world ?! bo ich forum ze zglaszaniem bledow jest chu.owe :/

Opublikowano

Innego supportu nie ma,jedynie tam.

Wychodzi na to że mają Cię po prostu gdzieś i tyle,i to na pewno ich wina bo nie Ty jeden tak masz.Coś zrąbali i teraz nie chce im się tego naprawić.Jeżeli support się wymiguje to ich wina i tyle,pewnie nawet nie wiedzą jak Ci pomóc.Nie ma sensu do nich pisać w takim razie,a bezpośrednio do twórców się nie da,a szkoda.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...