Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie Na Kase[ale Gdzie?]

malcones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

53 knight skille 70-69 eq P set Serpent sword oraz Dwarven Shield ... chodzi mi dokladnie o to gdzie najlepiej go postawic zeby mi bot jak najwiecej przez 1h uzbierał pieniedzy... Narazie ustawiam go na Folde -2 ale nie sade zeby to był moj najambitniejszy pomysł zeby akurat tam bocić... Prosze was o wasze zdanie oraz pomoc gdzie powinienem ustawic bota ;>

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Moge powiedziec ze mi szybko kasy sie zbiera na trollach w AB (uzywam ElfBota) skrypt depositer + open door z forum elfbota.Na tych trollach w nocy uzbieralem 13K (dla mnie to duzo jak na moj 20 lvl xD) Gp/H zalezy ile ludzi mi tak wyrabia minimum z 4K

Mozesz tez postawic go na rotach na polnoc od thais (tyle ze tam duzo botterow jest) Gp/H tutaj minimum uzbierasz z 6K

No i tez mozna zostawic go na fibuli w pokoiku rotow (no ale tam tez czasem jest gromadka botow) Gp/H j/w

Sam wybierz (aha jak uzywasz Elfa to na forum znajdziesz te wszystkie skrypty)

Skoluj sobie tez auto respondera i wez ze soiba BP potionek :)

-

Opublikowano

na tym elf fortess to kiepawo bez Arcanistow latanie ... bo z tych scoutuow i zwyklych nic prawie kasa nie leci .. jak narazie zostane na -2 foldzie :P

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Specjalista
Opublikowano

Jak masz pacc'a to albo szufie albo rotki na LB. A jak nie masz paka to albo załatwiasz lepsze eq i lecisz MS i cycki albo roty w thais tak jak powiedział ktoś @up. Z tym , że musisz tam się zaopatrzyć w kilka potów (z takim eq) jakby cycuszki zlurowali , poza tym jeszcze całkiem niezłym miejscem są roty w veronie.

http://img517.imageshack.us/img517/3446/gps.png

^

l niecała godzina po ss'ie i ok. 1.8k ;p

Tutaj masz wp do waypointów na veno rots , by Czapa ;p

WPT

Skan

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Jak masz pacc'a to albo szufie albo rotki na LB. A jak nie masz paka to albo załatwiasz lepsze eq i lecisz MS i cycki albo roty w thais tak jak powiedział ktoś @up. Z tym , że musisz tam się zaopatrzyć w kilka potów (z takim eq) jakby cycuszki zlurowali , poza tym jeszcze całkiem niezłym miejscem są roty w veronie.

http://img517.imageshack.us/img517/3446/gps.png

^

l niecała godzina po ss'ie i ok. 1.8k ;p

Tutaj masz wp do waypointów na veno rots , by Czapa ;p

WPT

Skan

a jest w tym wpt jest skrypt z depositerem ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...