Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyAdblock

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcecie używać adblocka na mpc i nie widzieć wyskakujących okienek od "antyadblocka" wystarczy ściągnąć jakiś edytor ciasteczek i zmienić wartość ciasteczka "adblockPopup" na "false" i datę wygaśnięcia na np. rok 2024.

Have fun & dzięki za bana.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeżeli użyliśmy tego sposobu to warto również wyczyścić ciasteczka w przeglądarce programem np. CCleaner.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

gawno weź już skończ dobra? :) Jak usunie cache to będzie miał reklamy..

To ty już skończ i wyjazd z tego forum, bo wpieniasz.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

To ty już skończ i wyjazd z tego forum, bo wpieniasz.

Sam mnie wpieniasz swoim zachowaniem. Broniąc kokosza przed wujkiem Google (hahahahahaha) sam siebie pogrążasz. Ja ze swojej strony kończę, bo z debilami nie zamierzam rozmawiać.

Opublikowano

Sam mnie wpieniasz swoim zachowaniem. Broniąc kokosza przed wujkiem Google (hahahahahaha) sam siebie pogrążasz. Ja ze swojej strony kończę, bo z debilami nie zamierzam rozmawiać.

Nie bronię kokosza przed wujkiem Google, tylko bronię forum przed skończonymi kretynami takimi jak ty.

EOT

1323206721-U1.png

Opublikowano

Nie bronię kokosza przed wujkiem Google, tylko bronię forum przed skończonymi kretynami takimi jak ty.

EOT

Powiedział kretyn ;3]

@top

przyda się :X

Opublikowano

EOT

Jak na razie to tylko ty pokazujesz swój poziom xD

////// powiedział gościu który jest na forum od 31 lipca.

Opublikowano

Jakoś na tym forum w 3-4 miesiące zdobyłem szacunek innych i nie pozwolę, żeby to poszło na marne. Zrobiłeś coś pożytecznego dla tego forum, że tak go bronisz? :) Ty byś tylko siedział, siedział i siedział na tej swojej dupie i wyzywał innych od kretynów, a sam nim jesteś. Jeśli chcesz się wyzywać to możesz do FA wbić.

@Mostro

Dałbym ci lajka, ale wykorzystałem dzienny limit. W sumie racja, że nasza "kochana" wyjebuje ludzi za nic prawie.

Opublikowano

Jesteśmy kretynami ponieważ bronimy swojego zamiast potulnie się podporządkować tak ?

Nikt nie zmusi mnie do oglądania i klikania w reklamy ani nikt mnie stąd nie wypierdoli

Nawet jeżeli jakimś cudem ten sposób nie wypali nadal zostaje mi ipb mobile i tapatalk które są wolne od reklam

teraz po dodaniu tapatalka nie muszę używać komputera by przeglądać forum a nawet jeżeli zostanie to usunięte to bez problemu przejrzę forum na ipb mobile

Opublikowano

Nikt nie zmusi mnie do oglądania i klikania w reklamy ani nikt mnie stąd nie wypierdoli

Kokosz Cie wyjebie zanim się obejrzysz xD

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

Kokosz Cie wyjebie zanim się obejrzysz xD

Zawsze walczyłem o swoje na tym forum, tyle razy próbowali mnie wypierdolić, a jakoś nadal tu jestem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...