Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja " kto gra na Onyks (s.8) ? "

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ten dział...

Zapowiedzi i Dyskusje.

Tam jest bardziej dział od serwerów globalnych np. Metin2.SG; Metin2.PL; Metin2.US; taki mały temat można tutaj założyć.

Ja grałem na onyksie od 2008/9 roku. Prawie od początku serwera, pamiętam ceny - tygrysia+9 = 1kk, itd. Dobiłem 65lvl surą BM, 71lvl bodym, 75lvl mentalem.

Teraz, po roku przerwy (koniec gry, eq+postacie nadal są) wszedłem na serwer i jedna wielka pustka ! Kiedyś był ch2 full teraz jest 10sklepów w godzinach szczytu. Dlatego już nie gram :]

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja grałem . :D Ale ohakowali mnie ;c. Ale mogłbym zacząc. od nowa ;d.

To fajnie by było, jakbyś zagrał =) bo też zaczynam

Tam jest bardziej dział od serwerów globalnych np. Metin2.SG; Metin2.PL; Metin2.US; taki mały temat można tutaj założyć.

Ja grałem na onyksie od 2008/9 roku. Prawie od początku serwera, pamiętam ceny - tygrysia+9 = 1kk, itd. Dobiłem 65lvl surą BM, 71lvl bodym, 75lvl mentalem.

Teraz, po roku przerwy (koniec gry, eq+postacie nadal są) wszedłem na serwer i jedna wielka pustka ! Kiedyś był ch2 full teraz jest 10sklepów w godzinach szczytu. Dlatego już nie gram :]

Nom to prawda dość ludzi jest.. ale sklepów dosyć sporo u niebieskich

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To fajnie by było, jakbyś zagrał =) bo też zaczynam

Nom to prawda dość ludzi jest.. ale sklepów dosyć sporo u niebieskich

Czełem juz 43 lv. ribek +9 takie tam. Jak chcesz to podaj na pw. swoj nick to sie z gadamy. Ja czerwoni.

PS. U Smerfow mozna kupic wszystko

h6IduA1.png

Opublikowano

Zdecydowałem, że takie pytanie jednak powinny być tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...