Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z Last Chaos 777

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz22126
Opublikowano

Witajcie, chciałbym poprosić o pomoc, mianowicie czy ktoś posiada DZIAŁAJĄCE spolszczenie do last chaos 777? Wszystko mam spolszczone tylko np jak najadę na jakiś itemek w eq np niebieski kamień to wywala send error report, czasem się właśnie trafi taki itemek co np chcę zobaczyć co daje a tu crash, myślę, że tu chodzi o pliki itemALL_ger.lod i itemname_ger.lod, być może są stare i nie pasują do patcha i dlatego wyrzuca .. Od razu mówię że strona chaosprojekt/translator nie działa.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Yyyy.. używam tego, szukałem już wszędzie, przynajmniej tak mi się wydaje, all questy ładnie spolszczone tylko są takie itemy że najadę na nie i wywala "Send error report?"

@edit: xSoN9.png

Gdy najadę na przedmiot oznaczony strzałką to wywala błąd.. i nie tylko na ten, dużo jest takich przedmiotów.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Mam tylko tamten plik wrzucić i nic więcej??

Gość lukasz22126
Opublikowano

Więc nie instalować żadnego spolszczenia tylko podmienić ten jeden plik??

Gość lukasz22126
Opublikowano

Hm, oke dzięki. A tak na marginesie nie da się tego jakoś naprawić?

Gość lukasz22126
Opublikowano

Choci Ci o to żeby zastąpić folder Data clienta last chaos 777 folderem Data z globalnego serwera? czy na odwrót?

@Edit

Ah sorki źle przeczytałem, mam wziąć pliki z folderu data z globalnego serwera i wkleić je do foleru data last chaos 777?

Opublikowano

Nie, wziąć pliki z 777 bez spolszczenia i wkleić do swojego 777.

Ale i tak polecam Ci przeinstalować to, bo coś jeszcze bardziej spieprzysz.

Coś nie bardzo to hobby : informatyka pasuje...

Gość lukasz22126
Opublikowano

Teraz to się pogubiłem... Przecież sciągnąłem sobie Last Chaos 777 i chcę go mieć po Polsku i żeby nie wyrzucało tego błędu, nie mam "swojego 777" - Mam teraz tylko czystego 777 wypakowanego z ich oficjalnej strony, wklejam Twój plik i mam questy po PL, tylko chcę żeby wszystko było po PL czyli nazwy przedmiotów ich opisy , skille itd.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Po Ang już przeżyję :) Więc rozumiem że nie da się ominąć tego błędu i grać spokojnie po Polsku?

Gość lukasz22126
Opublikowano

Czyli prośba z lenistwem niestety nie da rady hehe :D Mimo to proszę Cię żebyś coś w najbliższym czasie wykombinował jeśli będziesz miał czas, jeżeli nie to trudno :) Dziękuję serdecznie za pomoc. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...