Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe pytanie, niszczenie butów

Bertek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiedzą w Deichmannie reklamowanie jest dziecinnie proste i zwrot kasy/nowe buty jest uskuteczniany w 90%, ale.. buty muszą mieć ciężką wadę która wygląda na działanie przypadkowe/ przy zużyciu butów. Jak w tydzień mam coś takiego zrobić? Bo grałem w nich w piłke, dałem psu do zabawy, ale te buty są jakieś niezdzieralne.. Nawet Tobik( owczarek niemiecki) mojej dziewczyny nie dał sobie z nimi rady.. Jak zniszczyć szybko buty, żeby przyznali mi reklamację? Z góry dzięki ;]

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Solą się pobaw.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

mmh. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć...

Jedź rowerem i zachaczaj palcami o asfalt aż Ci się zedrą, odkleją ; )

skpUo.png

Opublikowano

Może się nie znam, ale pies to raczej nie jest działanie przypadkowe. Weź jakiś śrubokręt i odklej kawałek podeszwy. I tak Ci nie przyjmą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Tak jak przedmówca napisał, rozpędź się rowerem i zdzieraj podeszwy o asfalt itp.

Spróbuj nie wiem hmm, po przedziurawiać nożem?

Opublikowano

Oddadzą, tysiąc razy już robiłem tak i ja i inni moi znajomi, lecz żaden z sposobów wcześniejszech nie działa na te buty. W deichmannie przyjmują dosłownie wszystko co nie jest ewidentnym rozcięciem od noża ;]

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...