Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dragi już wkrótce !

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogliby jeszcze dodać URL z underground`a 2 i to co było w U2 ( nie wiem czy było w U1 ) drafting ( chodzi o "tunel powietrza" )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Powiem tak , pewnie Porshe bedzie za 9k bostów + dlaczego ? bo NFS'owi tylko zależy na pieniądzach , dragi mialy być już dawno , i nie tylko . Niech dadza tego porshe za nie wiem 9.999.999 $ , albo coś bo żałosne jest to że fajne auta są za Boosty , jak by każdy miał w dupie mamone , dla mnie fajna sprawa tyle że znowu będzie jak zawsze ;c

Opublikowano

a żeby podriftować musimy ściągać hacki, nie widzę problemu w prowadzeniu tego do NFSW no ale skoro pieniądze tak, to radźmy sobie sami :)

Acz dragi fajna sprawa pożyjemy zobaczymy ^^

Opublikowano

Zauważyliście że on jedzie po najkrętszej drodze Silverton a mapkę ma z Waterfront Road...

Bez kitu Fake jak nic...

Opublikowano

Up mylisz się bo nawet Team NFS World wydał oficjalne oświadczenie z wiązane z dragiem.

It's Official! Drag Racing is coming to NFS World! We are currently designing the drag tracks & want your ideas on where you'd like us to build them! Let us know!

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To są Admini gry! Mają swoje własne servery testowe i tam mogą robić co chcą! A ten drag co pokazali, to pewno niedopracowany i dlatego tak jest i jeszcze go nie wstawili. Pokazali fotę, a Wy szukacie dziury w całym, ludzie, prosze Was :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...