Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dragi już wkrótce !

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na fejsbuku piszą że dragi już niedługo się pojawią w grze i dodadzą nowy supersamochód w nowym podziale klasy będzie nim Porsche Carrera GT

384644_421168801262166_1765849814_n.jpg

Zapraszam do dyskusji nt. nowego elementu w grze ;)

Opublikowano

Swietnie że dodadzą Porshe Carrera GT ale pewnie autko za SB :/ i to pewnie dużo :/

Co do Dragu to ciekawi mnie jak to bedzie sie grało z innymi :D

Opublikowano

To dobrze że dodadzą może w końcu world ruszy do przodu bo co jak co na razie nic wielkiego się nie zmienia od jakiegoś czasu.Wszystko fajnie ale miały być kaniony parę miesięcy temu i nawet zapewniali twórcy że dodadzą a kanionów jak nie było tak nie ma.Poczekajmy na wprowadzenie tego trybu może i dość że będzie dobry.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Taka ciekawostka ode mnie spójrzcie w którym miejscu jest samochód a gdzie jest minimapka :)

Btw. Ja nie jestem zwolennikiem dragów więc mi to obojętne czy dodadzą czy nie

Opublikowano

Bedzie raj na speed hackerow :D hehe oby tylko na zapowiedziach sie nie skonczylo bo przydalo by sie w koncu jakis nowy tryb :P A tak z minimapa cos jest nie tak ale co sie dziwic jak ta gra to bug na bugu :D

xfz40l.jpg

Opublikowano

Może mają oddzielnego klienta i tam wszystko testują pewnie też dlatego ten bug wyskoczył ale szczegół

Opublikowano

Jupii! :D

Mam ponad 30 aut i wydam choćby 50 zł na ten samochód bo czekałem na nią od wieków <3

Mam nadzieje, że będzie dobre i mam nadzieje, że nie spieprzą jej tak jak lambo ...

A w sprawie dragu to pewno ściema tak samo jak tri-city, kanion, czy drift. Ale jeśli jednak dodadzą to będzie miła niespodzianka ^_^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

mi się wydaje, że większość ludzi chciała, żeby dodali drifty a nie dragi..

ale co tam.. i tak nfs będzie zarabiał na SB, ponieważ większość graczy będzie chciała sobie zrobić samochód na przyspieszenie

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Carrera fajna, ale widać, że trochę to pod sb robią. Ja tam jestem zadowolony z tych nowości, ale nie cieszcie się na zapas, bo może to być wielki niewypał.

Opublikowano

Nie chce tworzyć nowego tematu więc tu spytam :)

Na czym polega ten drag mode?

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Tak czy siak World to maszynka do robienia pieniędzy na graczach.Oczywiście po dodaniu trybu będzie można dokupić specjalne ulepszenie za boosty....To wiadomo że Carrera za sb będzie - nie dadzą takiego wozu za igc...

Tryb wprowadzą choćby dlatego że mamy pierwszy ss a przy zapowiedziach kanionów czy driftów nie było nic więc to bardziej pewne że wprowadzą.Jestem ciekaw czy będzie podział na klasy aut T1/T2/T3 i T4 czy jakiś inny bo musieli by poprzenosić parę wozów z T3 do T4.

Opublikowano

A macie może takie info że będą wyścigi z odpadaniem ?? Nw dokładnie jak się nazywają ale prawdopodobnie Knock Knut

Jestem jaki jestem ;)

nfsw_DIZZYYS.png

Jeśli pomogłem daj łape w góre :D

Opublikowano

Eliminacje? Nie będzie teraz i w najbliższym czasie takiego czegoś na 90% nie będzie-ogromne lagi, BB miałby mnóstwo pracy a wiadomo jacy oni są :x

Nawet gdyby jednak takie coś zrobili to prędzej wstawią kanion, tri-city, czy drift :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Up

Nie BB tylko QuickLimeGames,bo EA zmieniło team - znaczy się chłopaki zostali ale marka się zmieniła.

Do tego ten drag jest bardziej prawdopodobny niż drift,kanion czy TriCity - przy dragu nie ma tyle roboty a przy dodawaniu nowej mapy,wyścigów itp. dużo więcej schodzi a jak wiadomo im nie chce się tego robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...