Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]m2bob - wyłacza się

Shlagrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z w/w botem, właczam go wszystko pięknie, daje play expi, expi.. i po około ~3-4min wyłącza się client a bot(to okno z wyborem konta) się zacina i muszę wyłączać przez procesy i system mowi ze wykryl błąd. Co jest tym spowodowane?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeinstalowałem metina, zainstalowałem kamermoda i lipa. Wywala po paru minutach, do tego nie potuje.

Gram na : Solar

W: Shinsoo

Szukam ludzi do wspólnej gry, pisać na PW.

Opublikowano

Jak teraz ponownie usunąłem all zwiazane z metinem i hackami ( m2bob.eu ) to znow pobralem metina, ladnie pieknie sie spaczowal , naciskam rozpocznij gre i znow to samo. Komputer sie zacina i wyskakuje wlasnie to :

62414480479966726430.jpg

Po tym co wyskakuje ( UP ) musze zresetowac kompa bo nic sie nie dzieje.

jezeli ktos mi doradzi jak zapobiec temu i grac spokojnie w metin2.PL To czeka NAGRODA

NAGRODA TO : Doladowanie z Wybranej Sieci od 5 do 10zl.

Ps. Zdjecie robione TELEFONEM [ SAMSUNG GALAXY ACE ]

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Problem z Autopot i wyłączanie Bota to cecha tej wersji - występuje nie tylko na PL-u. Wkrótce aktualizacja m2bob. W tym czasie można bawić się w podmiankę plików z poprzednich wersji, lub używać samego Kamera.

Opublikowano

i sie dziwisz ze nie dziala

@Topic

Czyli nic na to nie poradzimy że wywala? trzeba czekać na update tak?

Mi działa i na zagranicznej stronie czytałem że poprawka ma być za tydzień w czwartek więc tylko cierpliwość i czekanie :)

Opublikowano

Jeżeli gracie tylko na bocie, nie ma powodów 3mać go w tym samym folderze. Kicka prawie wszystkich teoretycznie nic na to nie poradzicie. W oczekiwaniu proponuje przypomnieć sobie jak wygląda gra bez hacków ;P

Opublikowano

mi sie dao 3 min bez kicka

ale to moze dlatego ze 1 raz na czyms takim gram :]

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...