Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Panowie pomocy , prosze was !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, prosze o pomoc, gdy wlaczam metin2 pl resetuje mi kompa, tzn spaczuje sie caly naciskam ROZPOCZNIJ GRE to wtedy resetuje mi kompa , gdy wlaczam bota to wyskakuje ERROR zeby zresetowac bota bo jakis zly patch jest czy cos

^^ to go resetuje wlaczam od nowa , daje znow metin2client i jak wlaczam bota to biore jezyk polski ... itp itd, wypelniam to . no i wyskocyz mi okienko z logowaniem...

nie zdaze wpisac ch, slotu i mi wylacza bota

Jak teraz ponownie usunąłem all zwiazane z metinem i hackami ( m2bob.eu ) to znow pobralem metina, ladnie pieknie sie spaczowal , naciskam rozpocznij gre i znow to samo. Komputer sie zacina i wyskakuje wlasnie to :

62414480479966726430.jpg

Po tym co wyskakuje ( UP ) musze zresetowac kompa bo nic sie nie dzieje.

jezeli ktos mi doradzi jak zapobiec temu i grac spokojnie w metin2.PL To czeka NAGRODA

NAGRODA TO : Doladowanie z Wybranej Sieci od 5 do 10zl.

Tak mam juz od wczoraj z rana z tymi botami ..

2x Probowalem odinstalowac botty i PL'a

Prosze o pomoc ! ! ! Daje 100LIKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

no to co może blokować ?

KTO MI POMOZE , sposob sie sprawdzi - WYNAGRODZE Doladowaniem do wybranej sieci za 5-10zl !

POMOCY , To sie dzieje od wczoraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Może zrób po prostu obejście? Nic dziwnego, że tak po prostu Ci się metek wyłączy, po włączeniu bota...

Btw, ale z Ciebie desperat :D

fea.gif

Opublikowano

Tylko próbowałeś czy w końcu odinstalowałeś? Restart systemu po włączeniu metina... tego jeszcze nie było. Proponuję usunąć metina i wszystkie hacki, przeskanować system antywirem, obejrzeć logi np HiJacka, zainstalować na nowo metina z głównej strony, zalogować się na postać, wyłączyć metina, zainstalować bota i ... nawet nie napisałeś jakiego bota. Czy wcześniej metin chodził normalnie? Skąd bota pobierałeś?

Opublikowano

W ogóle po co grać na botach? To psuje całą rozrywkę, a tak to masz ryzyko bana.

Może coś blokuje włączenie Metina na twoim komputerze?

To po co wgl siedzisz na forum o BOTACH,Hackach i Bugach???

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tylko próbowałeś czy w końcu odinstalowałeś? Restart systemu po włączeniu metina... tego jeszcze nie było. Proponuję usunąć metina i wszystkie hacki, przeskanować system antywirem, obejrzeć logi np HiJacka, zainstalować na nowo metina z głównej strony, zalogować się na postać, wyłączyć metina, zainstalować bota i ... nawet nie napisałeś jakiego bota. Czy wcześniej metin chodził normalnie? Skąd bota pobierałeś?

Wczesniej metin smigal normalnie, i bot tez smigal normalnie chodiz o m2bob.eu

gralem normalnie na wersji 1.4.3 a teraz nawet pl sie nie da uruchomic, sciagam wlasnie ponownie pla, bo odinstalowalem i usunalem wszystkie hacki i wszystko wziazane z metienwm, jak sie metin pl spaczuje to naciskam rozpocznij teraz i restart koma ;/

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

To po co wgl siedzisz na forum o BOTACH,Hackach i Bugach???

Może nie tylko dlatego że są tutaj tematy które są bardzo ciekawe, ale jest i miła atmosfera. :)

Forum o Cheatach, Botach i Bugach, to nie tylko forum o tym. To również jest forum wielotematyczne, tak więc nie widzę problemu abym tutaj siedział.

Sr za offtop.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Może nie tylko dlatego że są tutaj tematy które są bardzo ciekawe, ale jest i miła atmosfera. :)

Forum o Cheatach, Botach i Bugach, to nie tylko forum o tym. To również jest forum wielotematyczne, tak więc nie widzę problemu abym tutaj siedział.

Sr za offtop.

Gosciu ,nie denerwuj mnie. ja szukam pomocy a Ty sobie bezlitosnie nabijasz posty

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Odświeża Ci temat ;P. Wracając do tematu zainstalowałeś na nowo już metina? Zagraj na czystym przed ściągnięciem i zainstalowaniem bota w celu sprawdzenia ewentualnych błędów software'u.

Opublikowano

wlasnie mi sie paczuje metin 36% .

Zobacze czy mi sie znowu zresetuje, jak tak to zrobie zdj telefonem i wrzuce tutaj na mpc co sie bedzie działo .

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Jak teraz ponownie usunąłem all zwiazane z metinem i hackami ( m2bob.eu ) to znow pobralem metina, ladnie pieknie sie spaczowal , naciskam rozpocznij gre i znow to samo. Komputer sie zacina i wyskakuje wlasnie to :

62414480479966726430.jpg

Po tym co wyskakuje ( UP ) musze zresetowac kompa bo nic sie nie dzieje.

jezeli ktos mi doradzi jak zapobiec temu i grac spokojnie w metin2.PL To czeka NAGRODA

NAGRODA TO : Doladowanie z Wybranej Sieci od 5 do 10zl.

Ps. Zdjecie robione TELEFONEM [ SAMSUNG GALAXY ACE ]

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Nie dokładałeś pamięci RAM? Nie instalowałeś ostatnio żadnych sterowników? Możesz mieć problem z pamięcią, kartą graficzną, dźwiekową lub innym sprzętem. Próbuj kolejno każdego z punktów, po każdym punkcie sprawdzaj metina.

1. Otwórz plik z folderu Metina config.exe. Zmień rozdzielczość na 800x600x16 lub 800x600x32. Ustaw wartośc TNL na CPU. Wyłącz cienie.

2. Przywracanie systemu - powiedzmy z przed tygodnia.

3. Karta graficzna - jeżeli masz zewnętrzną + zintegrowaną odłącz fizycznie zewnętrzną.

4. Podłącz zewnętrzną k. graficzną i odłącz w BIOS-ie zintegrowaną.

5. Posprawdzaj pamięci MemTestem lub wyciągając pojedyńczo.

Opublikowano

Nie dokładałeś pamięci RAM? Nie instalowałeś ostatnio żadnych sterowników? Możesz mieć problem z pamięcią, kartą graficzną, dźwiekową lub innym sprzętem. Próbuj kolejno każdego z punktów, po każdym punkcie sprawdzaj metina.

1. Otwórz plik z folderu Metina config.exe. Zmień rozdzielczość na 800x600x16 lub 800x600x32. Ustaw wartośc TNL na CPU. Wyłącz cienie.

2. Przywracanie systemu - powiedzmy z przed tygodnia.

3. Karta graficzna - jeżeli masz zewnętrzną + zintegrowaną odłącz fizycznie zewnętrzną.

4. Podłącz zewnętrzną k. graficzną i odłącz w BIOS-ie zintegrowaną.

5. Posprawdzaj pamięci MemTestem lub wyciągając pojedyńczo.

Zrozumialem tylko punkt pierwszy , stary ja nie mam pojecia o komputerach, sam nigdy systemu nie wstawialem, ja pracuje w warsztacie samochodowym a nie przy kompach , jakies memtestem czy cos czlowieku.. ;d. daj spokoj , w zyciu tego nie zrobie bo nawet nie wiem jak sie za to zabrac.

aa ten ... przed wczoraj metin2 pl chodzil normalnie i z m2bob 1.4.3 tez

pomozecie jakos prosciej ?

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Wykonałeś punkt 1? Zmieniłeś rozdzielczośc na najniższą, TNL na CPU i Shadows na NO? Dalej nie chodzi? Jeżeli tak to ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

P.S. Ja odwrotnie mam, nie tykam się mechaniki samochodowej - jutro samochód oddaje do mechanika na wymianę tarcz i klocków ;P Moze jesteś z lubelskiego, to byśmy się zgadali... Wymiana tarcz za przywrócenie systemu do sprawności :D

Opublikowano

Wykonałeś punkt 1? Zmieniłeś rozdzielczośc na najniższą, TNL na CPU i Shadows na NO? Dalej nie chodzi? Jeżeli tak to ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej.

P.S. Ja odwrotnie mam, nie tykam się mechaniki samochodowej - jutro samochód oddaje do mechanika na wymianę tarcz i klocków ;P Moze jesteś z lubelskiego, to byśmy się zgadali... Wymiana tarcz za przywrócenie systemu do sprawności :D

niestety nie . nie powidziałał punkt pierwszy .

za reszte punktow sie nie biore bo nie mam zielonego

nie, nie . Hehe ja nie z lubelskiego .

49762455098644588158.png

Destruction ™

Opublikowano

Wciśnij kombinację WINDOWS (2 od spacji po lewej) +R, wpisz dxdiag i ENTER następnie wybierz zakładkę Ekran zrób Printscreena lub jak wcześniej zdjęcie telefonem i wrzuć tutaj. Znajdziemy sterowniki do Twojej karty.

Opublikowano

Co do tych pkt co Ci patrykgiep napisał to zawsze możesz znaleźć różne videotuty jak nie wiesz jak to zrobić...Pkt 2 np. jest bardzo prosty w wykonaniu, a może naprawdę pomóc ;)

fea.gif

Opublikowano

Obecnie nie ma mnie teraz w domu , jestem na webgadu .

Jutro kolo 10-12 zrobie to .

Dziekuje wszystkim ktorzy naprawde chca mi pomoc. , z calego serca .

Pozdrawiam, Dest ` ™

49762455098644588158.png

Destruction ™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...