Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

zaq2wsxdfggf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem po aktualizacji 7.5 ta gra se zrobiła poje.... loriane /bat 9/10 tier itp przebije masusa :unsure: niszczyciej z 10 tier je bnie ci 2x i padasz czym teraz grac??????

Opublikowano

One już dostały nerfa, ale jak dla mnie za słabego. Zawsze możesz grać arty, to wtedy też będziesz mieć takiego TD na 2 strzały ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja chciałem przestać grać jak wchodziły francuskie, bo na testach jak ktoś dobrze grał to była masakra. Jednak nie czułem jakiegoś pogorszenia i grałem dalej. Tak samo może być teraz - znudzą się, ludzie nauczą się przeciwko nim grać i nie będą już takie op. ;)

Opublikowano

Boże ... ;c

Jak czym grać ?> Tym czym jest , wszystkimi nacjami , tym co ci się podoba. Narzekanie nic nie da. Gra jest taka jak wczoraj i dzisiaj , nie ma krytycznych zmian.

Może diametralne zmiany wejdą jak dojdzie ta fizyka i możliwość na wszystkich mapach wjazd na górki , spadniecie z góry itd. Wtedy zobaczymy co będzie , teraz nie było wielkich zmian.

Nie rozumiem poco durny temat.

Opublikowano

To są duże zmiany, wierz mi. Na tierze X jest teraz tak jakby 3x więcej czołgów, więc gra na wyższych tierach się diametralnie zmieni...

Opublikowano

te czołgi dostały nerfa w 2 teście aktualizacji więc już raczej nie dostaną a gra się zbyt nie zmienia może nie umiesz grać bo jakoś te td X tieru padają całkiem szybko

Opublikowano

te czołgi dostały nerfa w 2 teście aktualizacji więc już raczej nie dostaną a gra się zbyt nie zmienia może nie umiesz grać bo jakoś te td X tieru padają całkiem szybko

I tak mi to wisi , jak siedzisz w pattonie to większość się pod tobą ugina i jeszcze uciekniesz z zestaw naprawczym.

td X tieru , cóż , taka gra. Raz coś polepszą , raz coś pogorszą , raz coś dodadzą nie koniecznie na korzysc graczy , i kazdy graczy musi sie z tymi liczyc bo world of tanks to projekt aktualizowany codziennie lub innymi słowy na bieżąco

Opublikowano

Jak dla mnie trochę za dużo tych zmian ;). W porównaniu do czasów, gdy amerykanie były nowym drzewkiem, teraz to totalnie inna gra...

Ja tam osobiście czekam na World of Battleships, bo czołgi już powoli się nudzą, WoWP grałem i jakoś mi się nie podoba sterowanie. Poza tym niedługo wychodzi Guild Wars 2 ;D

Opublikowano

Ja powróciłem na scouta T-50 i powiem, że wydaje mi się, że dużo słabych graczy gra, albo ja się podszkoliłem. Czasami zarobię na nim 16k, a kiedyś to 5 było dla mnie dużo. Tak czy siak, mi pasuje patch 0.7.5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...