Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]P.E.T

LP!

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam

Jakie waszym zdaniem jest najlepsze rozwiniecie P.ET'A (wiem dziwnie to brzmi :D )? Chodzi mi o to jakie mechanizmy/protokoły i w jakiej ilości kupować. Załóżmy, że mam już ten 10 lvl pet'a. A druga sprawa jest taka ile max lf3 i bo2 opłaca się do niego wkładać, daje to jakąś potężną różnice?

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Ja mam tylko 4 mechanizmy, zbieracz surek, zbieracz boxów, boski wiatr i naprawa, protokołów nie mam bo zapominam włączać brzdąca jak latam ( ale jak już to polecam protokół unikowy 3, gdy P.E.T ma 15lvl i ma 12 takich to co 3 strzał wroga w statek to pudło) ;D Lasery odblokowane wszystkie, osłon tylko kilka 8 bo żre paliwo jak smok (ilość laserów nie robi ile zjada ale osłon już tak) I ogólnie możesz też na burdelowym forum zadać to pytanie.

sygnacu.jpg

Uczeń
Opublikowano

Trzymaj like. Czekam na inne wypowiedzi. Kamikadze raczej wypada zakupić ale chciałbym wiedzieć jak to z radarowymi itd. Tam nie ma co zadawać. Sami "pseudo" eksperci.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Jeśli chcesz oszczędzać na paliwie do rozwiń PET'a do 8 lvl'u . Ten lvl wystarczy bo możesz kupić wszystkie mechanizmy do niego :) Ja tam laserów / osłon nie odblokuje :D Jednie co to mam mechanizm kamikaze , zbieracz ( na palladium ) , i lokalizator alienów ( przydatny na uberki :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...