Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarnijcie to gówno z adblockiem ...

HaitiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw.....aaa ogarnijcie to gówno z tym wyłącz adblocka ja pier... mam adblocka i go nie wyłączę bo takie jest moje prawo kto będzie chciał go wyłączyć to go wyłączy przez to gówno nie można przeglądać forum bo cały czas to wyskakuje ..

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Jeśli Ci nie pasuje to wyjdź z forum. Pomyśl, że ktoś musi płacić za to abyś Ty mógł tutaj siedzieć i pisać durne posty.

Nie trawię takich pasożytów. -,-

Opublikowano

Mnie irytuje tylko jeden fakt. Trzeba całkowicie wyłączyć adblocka żeby można było siedzieć na mpc.

Opcja wyłączenia adblocka tylko na mpcforum nic nie daje bo wchodząc w nowy temat włącza się to głupie okienko.

Chciałem po prostu żeby addblock nie działał na mpcforum a na reszcie stron tak no ale się tak nie da...

HBV27j.png

Opublikowano

Pobierzcie ADBLOCK PLUS i dodajcie mpc do wyjątków i nie będziecie musieli cały czas włączać i wyłączać

Może się i mylę ale addblock plus jest dla firefoxa. Nie znalazłem nic podobnego co działałoby z google chrome.

Jeżeli dysponujesz linkiem do takiego czegoś tylko na chrome to mógłbyś się podzielić ;)

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...