Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP Sin czy Blade ;)

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam pewien dylemat :) Mam pieniądze przeznaczone na zakup karty sp i postać łucznika 85lv oraz woja 72lv. I zastanawiam się która postać będzie lepsza do pvp:

łucznik z sinem +12

Czy

wojownik z bladem +12 ?

Proszę o szybką odpowiedź, gdyż nie wiem czy kupić sina +12 czy blade +12 :) Który z nich wygra w pvp xD

Opublikowano

Zdecydownie blade . Sin na glace dobry ale zdecydowanie Blade . Takie jest moje zdanie (mag 83) Sin ma niewidkę ale w pvp tego nie wykorzystasz a blade nie dość że odnowi sobie hp to jeszcze może się obronić i nieźle kogoś ubić

6af9075286d7b251.jpg
Opublikowano

Sin, dlaczego ? Napewno Sin wygra z blade o tym nie ma co dyskutować, a tylko dobrze rozwinięty holly pokona sina.Blade ma charge a sin nie ? Haha...

Sin może się poruszać podczas charge a blade nie więc kolejny minus, jeżeli wejdzie w Crusa/Destro/Ranga/Reda/Blue/DG/WK czy inne karty krwawienie to no cóż wystarczy uciekać i robić charga...Sinem, trzeba troszke pograć żeby go wyczuć ale blade też.U mnie jest Sin bo z nim szanse ma praktycznie tylko holly.(mówie tu o +70 i kartach +10).

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@UP a co ty wiesz jak ty masz maga z 21 job na redzie i 18 na hollym ?

Masz sprawe ? Pisz na PW

Aktualnie prężnie pracuję na rangę KidModeratora działu NosTale

VesemirGT- 50lvl/35jlvl : Holly 18jlvl | Red 21jlvl

111% mrok / 87% ogień / 87% światło

6af9075286d7b251.jpg
Opublikowano

Wybrałem sina, więc kupiłem sobie sina +12 i muszę powiedzieć, że blade pada jak mucha ze mną;D

Opublikowano

2@ up to że różnią się nasze zdania i że masz większy lvl to nie znaczy że wiesz więcej.Poczytaj na forum to się dowiesz :D Zobacz wgl. na rankingu jak mi się postać zmieniła a i dzięki za info zaraz zaaktualizuje sygne.Temat można zamknąć ?

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Sin, ponieważ na 85 masz fajnego sztyla + cios, który daje krwawienie, jeśli ktoś ma to krwawienie nie uderza krytyków, blade przegrywa z sinem, jeśli umiesz grać nim oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...