Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dotyczące gry CA, początki.

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam grać w CA i mam pytania.

1. Gdy jest się na mapie i ktoś zginie to czasem wypadają takie skrzynki i jak je się zbierze to po grze są one w inboxie. I tu moje pytanie co to dokładnie jest?

2. Czy jak mam teraz ulepszoną broń to jak ona mi się skończy a później ją sobie na nowo kupię to czy będzie cały czas ulepszona czy będzie trzeba od nowa ją ulepszać?

3. Jakie są najlepsze bronie do mniej więcej 5 lvl?

4. Co to jest ta woda co jest w ruletce.

5. Co to są te takie strzałki zakręcone w ruletce i co można z nimi później zrobić.

6. I jeszcze za wbicie lvla dostaje się nagrody i tam między innymi są takie rzeczy pernament. Np w grze na dole są takie kwadraciki (granat, lub usta z palcem itp) xD Co to?

Sory, że tak pisze ale wiecie początki z tą grą ;p Jesli będę miał pytania to będę edytował temat.

Numerujcie odpowiedzi :) Z góry dzięki.

Opublikowano

1. Złota paczka - otwierasz ją za 900 nx (nx to jest wirtualna waluta gier nexona) którą możesz otworzyć kupując klucz za nx. Srebrna paczka - otwierasz ją kluczem dostępnym za gp ,, Gray Hi Sec Key '' GP - waluta w grze, dostajesz gp za rozegrane mecze itd.

2. Od nowa ulepszać.

3. Bez dwóch zdań M4A1.

4. Jeśli się nie myle, służy ona do zrobienia pistoleta na wodę.

5. Coś z ulepszaniem broni - tego akurat dokładnie Ci nie powiem.

6. Nie wiem o co Ci się dokładnie rozchodzi.

Opublikowano

1. Są Grey i Black HiSec Case możemy je otwierać za pomocą kluczy Grey za GP i Black za NX.

2. Trzeba od nowa ulepszać

3. G36E, M4A1

4. To zrobienia Squirt Gun ale w Gun Emporium nie dodali to przerobienia na palety

5. Converty bodajże, przerabiasz w Gun Emporium i służą do przerabiania nowych

6. Abilites

http://www.mpcforum.pl/topic/442680-tut-combat-arms-abilities/

Opublikowano

4. A ten pistolet na wodę zadaje obrażenia?

6. Są trzy pola wolne jak coś.

Tak zadaje obrażenia

To są Abilites podałem link do tuta wyżej

Opublikowano

Wygrałem w "job" nagrodę "Elite Moderator". I tu moje pytanie co to daje? Bo trochę dziwna nagroda jak na pierwszy rzut oka tym bardziej dla początkującego skoro jak zrobi sie rooma to i tak jest się elite moderatorem pokoju...

Opublikowano

Jak nie masz elitki, to jak chcesz kogoś wywalić, to musisz czekać, aż inni gracze zagłosują i jak jest trochę więcej głosów na tak, to gracz zostaje kicknięty.

W przypadku jak masz Elite Moda, to możesz od razu kicknąć dowolnego gracza, później tylko ludzie w roomie oceniają czy była to dobra decyzja. Od tego też zależy kolor elite moda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...